PASSION, DEDICATION, FRIENDSHIP!
... and beer ...

Wrakken - G.B.

Wedstrijdverslag

G.B. te sterk voor de Wrakken.

 

3 min. Knappe actie Bosman. Hij kapt zich vrij in de grote rechthoek. Zijn plaatsbal lijkt in de kruising te verdwijnen. De thuisdoelman heeft echter nog een ultieme reflex in huis en devieert de bal in extremis tegen de paal.

5 min. Tweede mogelijkheid voor Bossie. Hij wordt diep gestuurd, loopt er op snelheid 2 verdedigers af, maar kraakt dan zijn shot.

7 min. Steven Mertens kan aanleggen binnen de grote rechthoek. Zijn shot mist echter net doel.

10 min. De Wrakken geraken voor het eerst over de middenlijn. Ze zijn echter meteen gevaarlijk. Fabio redt knap een loeier van dicht bij, maar moet het leder lossen. Gelukkig voor de G.B. legt de plaatselijke spits de rebound net naast.

15 min. Goal!! Brecht legt aan vanuit de 2de lijn. Zijn pegel verdwijnt net onder de lat tegen de netten. 0-1

17 min. Een met man en macht verdedigend Wrakken krijgt een 2de counter in elkaar geknutseld. Fabio is echter attent en haal een shot van net buiten de rechthoek knap uit de benedenhoek.

20 min. Goal!! Bosman wordt alleen voor doel gezet. Hij omspeelt niet zonder moeite de thuisgoalie. De hoek is echter iets te scherp om zelf te scoren. Hij legt het leder dan ook mooi terug op de goed gevolgde Brendan die de netten een tweede keer doet trillen.

22 min. De G.B. wil het voor de rust nog afmaken en de thuisploeg kreunt onder de druk.  Arno schudt een mooie solo uit zijn mouw. De paal weerhoudt hem echter van een treffer.

30 min. Bosman knalt van dichtbij op doel. Een ultieme reflex van de thuisdoelman voorkomt een derde G.B.-treffer

35 min rustsignaal. Verdiende voorsprong voor de G.B. tegen een defensief Wrakken

 

40 min. Prachtige assist van Bosman zet Brendan alleen voor doel. Deze besluit echter op de goed uitgekomen thuisgoalie.

42 min. Goal!! Dit keer bedient Brendan, Bossie. Deze blijft oog in oog met de doelman kalm en legt de bal in de verste hoek. 0-3 match gespeeld.

50 min. Counter Wrakken. Fabio heeft een zeer knappe redding in huis op een grond scherend shot en houdt zijn netten schoon.

52 min. Steven Mertens haalt knap de achterlijn. Brendan komt een teenlengte te kort om zijn voorzet in doel te deviëren.

55 min. Arno rolt heel de linkerflank op en zet knap voor. De net ingevallen Kristof mist echter onbegrijpelijk voor een leeg doel.

57 min. Shot Brecht vanuit de tweede lijn. Bal wijkt af en mist net het doelkader.

65 min.  Goal!! Kristof dringt door op de rechterflank. Hij zet de bal strak voor doel waar Brecht aan de tweede paal klaar staat om het kleinood in het mandje te leggen.

67 min. Goal!! Identieke actie Kristof. Dit keer staat Arno klaar om binnen te leggen. 0-5 meteen de eindstand.

 

Doelpunten:

0-1 Brecht

0-2 Brendan

0-3 Raf

0-4 Brecht

0-5 Arno

 

Vervangingen:

50 min.  Marnick door Kristof

 

  • Vrij makkelijke zege voor de G.B. De Wrakken waren zeer strijdlustig maar voetbaltechnisch de mindere. Om een of andere rede hebben we het op de Wrakken steeds makkelijker dan als we hen thuis ontvangen. Kortom verdiende overwinning en na de mindere prestatie van vorige met een positief gevoel het herfstverlof in.
  • Raf en Brecht werden tot man van de match verkozen. Brecht neemt daarmee terug de leiding over van Lange in het referendum man van het seizoen.
  •  Tenslotte toch nog even meegeven dat we volgende week op Allerheiligen geen wedstrijd hebben. Tot binnen veertien dagen iedereen!!

Nabeschouwing

Er is nog geen nabeschouwing beschikbaar

Voorbeschouwing

Zaterdag reist G.B. nog eens af richting Lummen. Daar wachten de Wrakken op ons om een potje te ballen.Vorig seizoen wonnen we ginder kinderlijk makkelijk met 2- 9. Een paar maanden later echter kwamen de Wrakken veel sterker voor de dag  en hadden we thuis alle moeite van de wereld om de zege binnen te halen. Uiteindelijk trokken we toen met een krappe 1-0 zege aan het langste eind. Van onderschatting mag dan ook geen sprake zijn. T1 verwacht iedereen fit en gemotiveerd aan de aftrap.

Pieter, Seeger en Reet ontbreken.

We recupereren wel Steven Schuyten en Steven Mertens. Ook Kristof komt ons team versterken.

Als Arno effectief komt opdagen beschikken we dan over 12 spelers.

Iedereen wordt om 14.00h in de Kring verwacht.

 

Tegenwoordig werken de Wrakken hun thuismatchen af op het veld van Blauw-wit Genenbos. Deze ploeg is gestopt zodat ze steeds dat veld ter beschikking hebben. Na de match wordt er ook niet meer in Doozies Pub verzameld om een pintje te drinken, maar gewoon in de kantine van Blauw-wit Genenbos zelf.

Ligging veld:

Hazebergstraat 8  3560 Lummen

Doelpunten

(nog) niet beschikbaar

Vervangingen

(nog) niet beschikbaar

Afbeeldingen