PASSION, DEDICATION, FRIENDSHIP!
... and beer ...

Veteranen Hal - G.B.

Wedstrijdverslag

Oppermachtig G.B. peuzelt Hal helemaal op.

 

Deze wedstrijd kondigde zich als een zeer moeilijke klip aan. Hal heeft immers een zeer sterk elftal en was de laatste weken zeer goed op dreef. Iedereen stond dan ook erg geconcentreerd en gemotiveerd aan de aftrap om deze derby toch winnend af te sluiten.

G.B. begon dan ook furieus aan de wedstrijd. Hal werd meteen op eigen helft vast gezet op en na 2 minuten was het al raak. Cams kopte aan de tweede paal een hoekschop van Lange onhoudbaar binnen en de 0-1 was een feit. Amper een paar tellen later was de score al verdubbeld. Dit keer was Senne de afwerker van dienst die met een perfecte lob de thuisgoalie het nakijken gaf. Hal kreeg geen tijd om hiervan te bekomen, G.B. bleef immers doordrukken en werkte in tegenstelling tot de vorige weken efficiënt af. In minuut 8 immers was de 0-3 al een feit. Het was Lange die de bal na een knappe aanval simpel in het mandje legde. En de honger van G.B. was nog niet gestild. Achter elke bal werd gejaagd, de thuisploeg kreeg niet de tijd om uit te voetballen. In minuut 18 resulteerde dit in een 4de G.B. doelpunt. Dit keer was het Bossie die op aangeven van Joris de netten deed trillen. Hal stond er bij en keek er naar. Erger nog, vijf minuten later stond de forfaitscore op het bord. Cams weerom op hoekschop van Lange buffelde aan de eerste paal de bal keihardbinnen. Hierna nam G.B. dan toch wat gas terug en kon Hal voor het eerst wat dreigen. Flavio moest een tweetal keer knap ingrijpen en leek de zijn netten schoon te houden tot aan de koffie. Net voor het rustsignaal echter moest hij zich toch gewonnen geven en had de thuisploeg zijn eerredder te pakken.

Dit tegendoelpunt bracht de G.B. echter niet van de wijs want na de rust greep men de tegenstander weer meteen naar de keel. Alleen liet nu de afwerking het aanvankelijk even afweten. Zowel MK en Schuyten lieten immers elk een open kans liggen. Ook Steven Mertens kwam oog in oog met de thuisdoelman maar miste zijn lob. De druk bleef echter aanhouden en een zesde G.B. treffer kon niet uitblijven. Na een kwartier was het dan ook zover. De sterk ingevallen MK op aangeven van Cams liet de thuisgoalie geen schijn van kans en de 1-6 was een feit. Hierna prikte Hal ook nog eens een keertje tegen. Flavio had geluk toen een afgeweken bal net naast het doel in doeltrap rolde. Daarna was het echter weer al G.B. wat de klok sloeg. Vooral de gebroeders Mertens waren erg bedrijvig in de spits. Tien minuten voor tijd leek MK zijn tweede van de namiddag te scoren. Na slecht wegwerken van de thuisgoalie probeerde hij het vanaf 30 meter. De bal belandde echter tegen de paal. Een minuut later was het wel raak. Op aangeven van Steven gaf MK de Halse goalie een zevende keer het nakijken. Nu ging het plots weer snel. Een minuut later immers draaiden de broers de rollen om. Nu gaf MK de assist en werkte Steven enig mooi de klasse aanval af. Nog was het Halse leed niet geleden want ook Thoelen vond dat hij nog een assistje mocht afleveren. Afwerker van dienst was weer MK die met zijn derde van de namiddag de 1-9 eindstand op het bord zette.

 

Vervangingen:

35 min Joris door Schuyten

35 min Bossie door MK

 

Doelpunten:

0-1 Cams

0-2 Senne

0-3 Lange

0-4 Bossie

0-5 Cams

1-6 MK

1-7 MK

1-8 Steven Mertens

1-9 MK

 

- Dit was veruit het beste G.B. dat we dit seizoen gezien hebben. Hal dat toch een sterk elftal heeft werd overklast wat zich ook in de score vertaalde. Als we dit niveau volgende week op de gul kunnen evenaren kunnen we daar zeker iets rapen!

- Steven Mertens die een dijk van een wedstrijd speelde werd verkozen tot man van de match. Maar toch vooral een dikke chapeau aan heel de ploeg!!!

- Volgende week sluiten we het jaar af op de Gul. Alle supporters en spelers voor de laatstematch van het jaar 2017 nog eens alleen op post!!

Nabeschouwing

Er is nog geen nabeschouwing beschikbaar

Voorbeschouwing

Voetbalvrienden,

Morgen is het tijd voor nog eens een echte ouderwetse derby tegen de veteranen van Hal.  Bij de laatse confrontatie 10 maanden geleden wonnen we nog overtuigend met 0-3.
Ondertussen hebben de veteranen zich duidelijk versterkt en winnen ze week na week met indrukwekkende cijfers, we kunnen dus zeggen dat ze licht favoriet zijn voor deze "classico".

Morgen kan T1 nog eens beroep op een bijna complete kern. Dit vertaalt zich in 16 fitte veldspelers en 3 gekwetsen, Stefano Brecht en Brendan.  Omdat we met zo een grote kern zijn offerden clubiconen Reet en Seeger zich op zodat we nog met 14 spelers zijn, dikke CHAPEAU mannen!!! . De GB is momenteel 12 matchen ongeslagen en gaat op zoek naar zijn 13de!! Tegen deze zeer sterke tegenstander verwacht ik morgen een zeer gemotiveerd GB-team dat knokt voor elke bal!!

We komen morgen samen om 14u in de kring, wie rechtstreeks gaat rond 14u30 aan de plein van Berkenbos ( parking achterkant ).

FORZA GB !!!

Doelpunten

(nog) niet beschikbaar

Vervangingen

(nog) niet beschikbaar

Afbeeldingen