PASSION, DEDICATION, FRIENDSHIP!
... and beer ...

G.B. - Veteranen Termien

Wedstrijdverslag

Knappe zege tegen Termien.

Na de mindere prestatie vorige week tegen de Gul had G.B. iets recht te ztten. De supporters waren enkel tevreden met een zege.

Een gemotiveerd G.B. probeerde dan ook van bij de aftrap de match in handen te nemen. Termien was echter niet van plan zich te laten inpakken en was het eerste kwartier meer dan de evenknie van G.B. Veel inzet en knappe combinaties langs beide kanten maar de doelmannen aan het werk zetten was er nog niet bij.Bossie kreeg wel enkele halve kansjes maar zijjn vizier stond nog niet op scherp. Op het kwartier verkeek de thuisdoelman zich plots op een corner van Nico en bokste de bal in eigen doel. 1-0 en G.B. aan het vieren. Lang duurde de vreugde echter niet want een paar minuten later viel Nick VDB uit met een blessure en moest de thuisploeg met 10 man verder. Dit wordt moeilijk  vreesde de G.B. aanhang maar Termien haalde weinig voordeel uit die man meer. Integendeel. G.B. paste zich het best aan op de nieuwe situatie en was op de counter  veruit de gevaarlijkste ploeg. Op een van de counters maakte Bossie nog voor de rust de 2-0.

Na de rust hetzelfde spelbeeld. Termien probeerde te drukken maar slaagde er amper in Ferla te verontrusten. G.B. hield vrij makkelijk stand en loerde op de counter. Dit werkte perfect. Op de afwerking na. Kans na kans werd de nek omgewrongen. Gelukkig kreeg men niet het deksel op de neus en half weg tweede time wist Bossie dan toch de 3-0 in het mandje te leggen. Match helemaal gespeeld, zeker toen Robin na een knappe interceptie van ver de 4-0 op het bord zette.In de slotminuut slaagde Termien er dan toch nog in de verdiende eerredder te scoren.

Nabeschouwing

- Wind,regen en hagel hielden zaterdag G.B. niet tegen om voluit voor de zege te gaan. Chapeau aan heel de ploeg voor de knappe prestatie tegen deze sterke tegenstander.

- Jeroen,,Robin en Vis werden met gelijke punten tot man van de match verkozen.

- Een dikke merci aan onze gastspeler Jeroen om ons uit de nood te helpen.

Voorbeschouwing

Er is nog geen voorbeschouwing beschikbaar

Doelpunten

15 min 1-0 Nico
30 min 2-0 Bossie
45 min 3-0 Bossie
60 min 4-0 Robin
70 min 4-1

Vervangingen

Geen

Afbeeldingen