G.B. - Veteranen Termien

Doelpuntenfestival in Berkenbos

De wedstrijd was na een kwartier al gespeeld. G.B. begon sterk en zette hoog druk. Voor Termien het goed en wel besefte lagen er al 2 in het mandje. Vogel was er tweemaal als de kippen bij om balverlies genadeloos af te straffen en na 5 minuten stond het al 2-0. De bezoekers leken helemaal van slag en raakten nauwelijks over de middenlijn. Een gretig G.B. drukte door en knalde binnen de 5 minuten er weer 2 tegen de touwen. Kurt en MK waren de killers van dienst. Termien K.O. en boeken dicht. Dat leek toch zo, maar de bezoekers scoorden plotseling uit het niets een tegentreffer en leken er toch weer in te geloven. Lang duurde dit echter niet want 10 minuten later zette Vogel met zijn derde van de namiddag de 5-1 op het bord. Dit werd echter niet de ruststand , want net voor affluiten klopten de bezoekers Leeten nog een tweede keer en werd er met een 5-2 op de bordjes de koffie opgezocht.

Na rust bakte G.B. er merkwaardig genoeg plots niks meer van. Termien was nu veruit de betere ploeg en voetbalde kans op kans bij elkaar. Doch de afwerking liet te wensen over en zoals meestal valt dan de goal aan de andere kant. Het was MK die door de buitenspelval glipte en knap de 6-2 aantekende. Lang bleef de score niet op het bord want 1 minuut later konden de bezoekers dan toch een derde maal scoren. Termien wou meer en bleef aandringen, maar weerom werden ze koud gepakt op een zeldzame G.B. counter. Weer was MK er vandoor en dit maal werd hij binnen de grote rechthoek foutief tegen de zoden gewerkt. Conte zette de strafschop om en de 7-3 was een feit. Het spelniveau zakte echter nog verder weg en warempel zat er 10 minuten later terug spanning in de match. De bezoekers scoorden immers 2 doelpunten op evenveel minuten en pots stond het 7-5. De sfeer werd echter ook grimmger. Er werd de laatste 10 minuten vooral nog gemekkerd en gezeurd en amper nog gevoetbald. Net voor tijd glipte MK toch nog eens door de buitenspelvel en zette hij met een droge knal de 8-5 eindstand op het bord.

- Ondanks de 13 doelpunten matige wedstrijd. Vooral de tweede helft presteerde G.B. ver onder niveau.

- Echte Vis die zichzelf blesseerde met een hakje en MK werden tot man van de match verkozen.

Beste aanhang van de Geren-bij

Matchday!!! Opnieuw tijd om die zalige geur van de grasmat op te snuiven..kameraadschap, pintjes en gewoon een lekker balletje trappen, zalig toch! Daarvoor doen we het..We ontvangen de veteranen van Eendracht Termien, onze vorige ontmoeting werd 5-2 in ons voordeel, we gaan we er alles aan doen om de punten opnieuw thuis te houden! 13 beesten hebben we ter beschikking om deze tegenstander te bekampen..In doel hebben we ons "Geel Parkietje" Leeten, ervoor onze onverwoestbare muur onder leiding van "Dancing with the stars" Bavo, "De echte" Vis, "El Capitano" Marnick en “Patatje Oorlog” Rogiers. Op het middenveld de abnormaal draaiende motor: "Radja" Bait,"Keizer” Cau en "King" Cuppie. Met onze lopers "Red Thunder” Geus en “Gouden Oude” Lespoix. En in het punt “Duracell Konijn" Vogel, “Dare2Zlatan” Conte en “El Fenomeno” Mk!

Komop makkers! We gaan voor niks minder dan een overwinning, iedereen fris en nuchter aan de aftrap. We komen samen om 14u in de Kring of 14u25 op de plein.

8-5 MK

35 min Kurt door Conte
35 min Vogel door Rogiers
40 min Vis door Vogel