... and beer ...

G.B. - KWB Bos

Wedstrijdverslag

G.B. veel te sterk voor Bos.

Fc Bos al sinds jaar een dag een moeilijk te kloppen tegenstander. Begin dit seizoen sleepte G.B. op het veld van Tessenderlo met veel moeite een gelijkspel uit de brand. Het beloofde zaterdag dan ook weer een spannende namiddag te worden. Niets was echter minder waar. Al van bij de aftrap was het duidelijk dat G.B. dit keer een maatje te sterk was voor de bezoekers uit Tessenderlo. Een onmachtig Bos liep achter een ongrijpbare bal aan en de thuisploeg dicteerde de wet. 10 minuten hield BOS min of meer stand tot Vogel de openings treffer op aangeven van Robin in het mandje legde. Meteen leek de veer al helemaal gebroken bij de bezoekers. Gelukkig voor hen morste G.B. met de kansen. En niet een beetje. Een tiental open doelkansen werden op een of andere manier niet afgewerkt. Uiteindelijk scoorde G.B. wel nog 4 maal voor de rust. Netjes verdeeld onder onze topschutters Robin en MK.

Na de rust zelfde spelbeeld. Een sterk G.B. dicteerde de wet en Bos moest dit noodgedwongen ondergaan. MK kreeg al meteen een dot van een kans maar miste zijn controle. Zijn zicht werd namelijk beperkt door de zon in zijn rug. Geen nood echter want een paar tellen later knalde hij er binnen de 10 minuten weer twee tegen de touwen. Hierna nam G.B. wat gas terug en probeerden de bezoekers voor het eerst ook een paar keer te dreigen. De G.B. defensie gaf echter nauwelijks iets weg. Aan de andere kant scoorde G.B. wel nog twee keer. Dit via Robin. Vooral zijn laatste doelpunt was er eentje van hoge kwaliteit. Met een lob vanop 50 meter verschalkte hij het Bos sluitstuk . Een wereldgoal die zou passen in de eindgeneriek van extra time. Even later leek Robin de dubbele cijfers op het bord te zetten. Nu legde hij de bal echter onbegrijpelijk vanop 2 meter naast een leeg doel. De laatste minuut leken de bezoekers nog min of meer de eer te redden. Maar Leeten was vast beraden de nul vast te houden en hield met een knappe reflex zijn netten schoon.

Nabeschouwing

- Knappe wedstrijd van een sterk G.B.. Op basis van de kansen was de 9-0 eindestand zeker niet overdreven.

- Meteen de 20 ste wedstrijd op rij zonder nederlaag. Chapeau aan heel de ploeg.

- Robin werd voor de tweede week op rij tot man van de match verkozen. Met 4 doelpunten en evenveel assists kan dit meer dan verdiend genoemd worden.

Voorbeschouwing

Beste voetbalmakkers

Morgen om 15u onder een stralend zonnetje en een graad of 9-10 fluit Witte de topper op gang tegen FC Bos! De laatste confrontatie eindigde op een 3-3 gelijkspel, als we morgen minstens even goed doen zijn we 20 wedstrijden op rij ongeslagen, iedereen 200% inzet tonen morgen is de boodschap dus! Natuurlijk gaan we wel liefst voor de volle overwinning. Deze 11 rasechte GB’ers gaan de klus moeten klaren..In doel “showduiker” Leeten, de achterlinie onder leiding van “Keizer” Cau, “Kuitenbijter” Schuyten en “El Capitano” Marnick. Het hart van de ploeg, gouden droehoek “King” Cuppie, “KDB” Paletti en “Red Thunder” Geus, met als lopers “Witte Ethiopiër” Brendan en “Duracellkonijn” Vogel. Tot slot ons altyd scorende spitsenduo “Arjen” Robin en “El Fenomeno” Mk! C’mon Geren-bij!!!

We komen samen om 14u05 in de Kring of om 14u30 aan het plein.

Van dienst zijn: Marnick en iemand die Conte wilt vervangen..

Doelpunten

10 min 1-0 Vogel
15 min 2-0 MK
20 min 3-0 MK
25 min 4-0 Robin
35 min 5-0 Robin
45 min 6-0 MK.
55 min 7-0 MK
60 min 8-0 Robin.
62 min 9-0 Robin

Vervangingen

35 min Nick door Schuyten