G.B. - KWB Bos

Ruime zege na schitterende wedstrijd.

Niets in het wedstrijdbegin deed vermoeden dat G.B. zulke ruime zege zou boeken. G.B. begon wel sterk maar ook Bos liet zich niet kennen en speelde vlotjes mee. De eerste kansen waren voor Doumkos. Hij Haalde binnen de minuut twee keer uit mag zag zijn schot telkens gepakt door de bezoekende goalie. Bos probeerde het ook vanuit de tweede lijn maar onze gelegenheidsdoelman Conte liet zich niet verrassen en greep kordaat in. Op het kwartier kon G.B. een eerste keer juichen. Na een prachtige combinatie met Joris legde Brecht de 1-0 in het mandje. De bezoekers waren niet aangeslagen en gingen meteen op zoek naar de gelijkmaker. Ze voetbalden meteen 2 open kansen bij mekaar. Gelukkig voor G.B. stond Conte zeer sterk te keepen en hield hij met twee klasse tussenkomsten zijn netten schoon. Na een tien minuutjes lichte druk van de bezoekers stak G.B. de neus weer aan het venster. En meteen stond de 2-0 op het bord. Het was onze topschutter Robin die met een droge knal deze treffer voor zijn rekening nam. Dit was toch een tik voor de bezoekers die nog wel probeerden iets terug te doen maar het moeilijk kregen tegen een steeds sterker wordend G.B. Tot overmaat van ramp voor Bos kregen ze net voor de rust nog een derde doelpunt binnen. Weer was het Robin die binnen legde en zorgde voor de 3-0 ruststand.

Als Bos nog een beetje hoop had om de tweede helft de situatie nog recht te zetten werd dit snel de kop ingedrukt. Binnen de minuut na aftrap had Doumkos immers een mooie actie in huis. Hij hield twee man aan de praat en legde dan het leder voor de voeten van Brecht die de 4-0 binnen tikte. De match was meteen gespeeld. Het geloof bij Bos was nu helemaal weg en G.B. was nu oppermachtig. Er hingen nog doelpunten in de lucht. Na 10 minuten in de tweede helft kwam dan ook de forfaitscore op het bord. Dit via Caubergs die een corner mooi binnen knikte De G.B. honger was niet gestild en 10 minuten later legde Doriano de 6-0 al in het mandje. Dit kan ik ook dacht Fre en een paar tellen later tekende hij de 7-0 aan. Hierna nam G.B. wat gast terug en ging Bos op zoek naar de eerredder. Ons sluitstuk Conte was echter niet van zin er eentje binnen te laten en hield met enkele prachtige reflexen zijn netten schoon. Bos moest de kelk tot op de bodem ledigen want diep in de blessuretijd knalde Robin met een prachtig vluchtschot de 8-0 eindstand tegen de touwen.

- G.B. leverde zijn beste prestatie van het seizoen af. Een sterk team als Bos met 8-0 kloppen is een zeer straf nummer. Meteen ook een zeer knappe reactie op de mindere wedstrijd van vorige week.

- Hoewel het vooral een sterke teamprestatie was werd Conte verdiend tot man van de match verkozen. Hij was autoritair in zijn doel en belette met enkele gevatte tussenkomsten dat de tegenstander terug in de match kon komen.

- Volgende week volgt de topper op Ubbersel. Steeds een geladen duel waarbij iedereen top moet zijn willen we de zege pakken. Allen op post om ook deze opdracht tot een goed einde te brengen.

Beste voetbalmakkers

Zaterdag weer een topaffiche op de kalender, Geren-bij - KWB Bos!! Onze laatste ontmoeting eindigde op een 2-3 winst, toen gaven we een 0-3 voorsprong nog bijna uit handen. Bos is dan ook een van onze sterkste tegenstanders, daarom verwacht T4 iedereen zaterdag uitgerust, fit en scherp aan de aftrap! We beschikken over een kern van 12 vaste krijgers! In doel, na zwaar overleg en met de sterke overtuigingskracht van T4 staat niemand minder dan Wesley “Buffon” Conte! De verdediging onder leiding van “houthakker” Stef, links Nick “uitschuifbare benen” Cuppers en rechts T4 Marnick die zullen moeten samenwerken aan een solide achterhoede. In het spil van het spel beschikken we weer over een goed geoliede motor, “Keizer” Kris, “libero” Brecht, Bavo “Iniesta” en onze eigen “KDB” Paletti, links “sloddervos” Doriano en rechts “de tank” Geussens. Dan onze aanvalslinie om U tegen te zeggen met aan het kanon Robin “Koller” en “werkpaard” Vogel.

Komop beesten, tijd om te ontbossen!! Supporters op post, we zullen alle steun kunnen gebruiken om deze klepper te  kunnen winnen! Zeker voor T2 moet deze match absoluut gewonnen worden!

We komen samen om 14u in de kring.

15 min 1-0 Brecht
21 min 2-0 Robin
35 min 3-0 Robin
36 min 4-0 Brecht
40 min 5-0 Kris
50 min 6-0 Doriano
55 min 7-0 Vogel
70 min 8-0 Robin

45 min Joris door Geus