G.B. - Geneiken

Droge thuiszege tegen Geneiken.

De eerste 20 minuten van de wedstrijd hielden beide ploegen elkaar in evenwicht. Veel duels en inzet maar geen doelgevaar. Pas na 20 minuten toch enige opwinding voor het Geneikse doel. Een schot van paletti week af en belandde op de paal. Hier kwamen de bezoekers goed weg. Een paar minuten later was het echter wel raak. Een prachtige combinatie kurt, Keizer ,Paletti gaf heel de Geneikse defensie het nakijken. Joris rondde beheerst af en de 1-0 was een feit. G.B. leek vertrokken en even later slaagde Kurt er bijna in de G.B. tweede treffer aan te tekenen maar de bezoekende goalie stond op de juiste plaats en redde op de doellijn.Dat was het dan betreft doelgevaar de eeste time. Geneiken was best wel de evenknie van G.B. maar kreeg geen enkele mogelijkheid in elkaar geknutseld. Verder dan een paar hoekschoppen kwam men niet. Ook G.B. slaagde er niet meer in iets klaar te spelen maar ging wel een voorsprong de rust in.

G.B. begon sterk aan de tweede helft. De ingevallen Robin leek meteen te scoren maar zijn schot werd nog geblokt . Even later werd kleine Vis alleen voor doel gezet maar hij besloot recht op de goed uitgekomen geneikse doelman. G.B. was nu wel de betere van Geneiken en een tweede doelpunt hing in de lucht. Doch brak Geneiken op het kwartier 1 een keer door de G.B. defensie. Een bezoekende aanvaller werd diep gestuurd en leek alleen op MK af te stormen. Doch onze goalie was allert en kwam als een pijl uit een boog uit zijn doel om het leder nog te onderscheppen. Verder dan deze ene halve kans kwam geneiken niet. Het was vooral G.B. dat op zoek ging naar een tweede treffer. En in de 50ste minuut kwam die er ook. Kleine Vis lepelde een corner perfect op het hoofd van Caubergs die met een keizerlijke buffelstoot de netten deed trillen. 2-0 en match gespeeld. Geneiken was niet bij machte iets terug te doen en GB. Lapte er zelfs nog een derde binnen. Kleine Vis krulde het leder lekker in de verste hoek en legde zo de 3-0 eindstand vast.

- Mooie zge van G.B. tegen een stugge tegenstander. Voor de tweede  keer dit seizoen werd de nul gehouden. Proficiat aan heel het team

- Keizer werd met een doelpunt en twee assists verdiend met voorsprong tot man van de match verkozen.

Beste voetbalvrienden

Vandaag spelen we tegen onze buren van Lummen, Geneiken komt naar ons voor een leuk partijtje op de grasmat. De laatste confrontatie wonnen we met grote overtuiging, doch is het altijd een stevige en moeilijke tegenstander. We zullen de 3 punten met andere woorden niet cadeau krijgen..Weer een heel hoop afwezigen, maar toch kunnen we aantreden met een mooie kern van 14 sublieme krachtpatsers. Gelegenheidsdoelman van dienst is "El Fenomeno" Mk, de stevige muur vanachter met "Kaartenpakker" Vis, "Penspony" Cau, "Bdayboy" Nick en "El Capitano" Marnick. Het hart van de ploeg met "KDB" Paletti en "Red Thunder" Geus met naast hun als lopers "Brommerke" Brendan en "Vanderpoel2.0" Lespoix. En ten slotte aan het kanon "Kungfu" Doriano en "De Pijl" Geus Junior!

Ook op onze bank hebben we nog een aantal sterspelers achter te hand moest het met deze 11 niet lukken. "King" Cuppie, "GoudenLinker" Cris en "All Star" Robin.

Komop e makkers, vechten voor elkaar en iedereen fris aan de aftrap!

Samenkomst om 14u in de Kring of rechtstreeks naar de plein!

20 min 1-0 Joris
50 min 2-0 Keizer
60 min 3-0 Cris Vis

35 min Geus door Brecht
35 min Kurt door Robin
35 min Joris door Cris Vis