PASSION, DEDICATION, FRIENDSHIP!
... and beer ...

G.B. - FC De Kosters

Wedstrijdverslag

Zaterdag ging voor de G.B. eindelijk het nieuwe seizoen van start. Door het afhaken van Kristof,Brecht,Steven Ferla en de Witte, had men in het tussenseizoen 4 nieuwe spelers aangetrokken. Iedereen was dan ook benieuwd hoe de G.B. met een vernieuwd elftal uit de startblokken zou komen. Onze nieuwe doelman zit echter al voor 3 maanden in de lappenmand. Gelukkig was Mertens bereid ons uit de nood te helpen en nam plaats onder de lat.

 

De G.B. nam vanaf de aftrap de wedstrijd meteen in handen. Bij de eerste aanval was het al raak. Baar lepelde een makkelijk weggegeven hoekschop op het hoofd van Raf die schijnbaar moeiteloos de bal in het mandje kopte. De bezoekers waren duidelijk aangeslagen en nog geen 5 minuten later was de score al verdubbeld. Raf zette met een mooie dieptepas Seeger alleen voor Doel. Deze bleef kalm en de gasten uit Nieuwerkerken mochten reeds voor de derde maal aftrappen. De bezoekers probeerden zich in de wedstrijd te knokken en gingen op zoek naar de aansluitingstreffer. Ze kwamen echter moeilijk aan combineren toe en het was de G.B. die de gevaarlijkste ploeg bleef. Het was dan ook de thuisploeg die na een kwartier de 3-0 scoorde. Seeger diepgestuurd door Pieter schoot de bal op de bezoekende doelman, deze loste echter het kleinood en de goedgevolgde Baar legde beheerst binnen. Even later stond het zelfs 4-0. Seeger weer door Pieter langs het lijntje gestuurd wou de bal voorgeven, maar de doelman werkte zijn voorzet ongelukkig in eigen doel. Wedstrijd gespeeld en de G.B. nam gelijk gas terug. De bezoekers profiteerden hiervan en scoorden even later een vroege eerredder.  Dit was voor de G.B. meteen het signaal om het gaspedaal nog even in te duwen. Ruben kende eerst nog pech toen hij zijn schot op de paal zag landen, maar op het rustsignaal zette schuyten met een knap afstandsschot toch de 5-1 op het bord.

 

De tweede helft was een maat voor niets. De bezoekers door blessures tot 10 man herleid slaagden er niet in de bakens te verzetten. Bij de G.B. was de concentratie volledig weg en een 5-tal open kansen werden nog vakkundig de nek omgewrongen. Alleen Raf kon met zijn tweede kopbaldoelpunt nog scoren en zette de 6-1 eindstand op het bord.

 

Doelpunten:

Raf 1-0

Seeger 2-0

Baar 3-0

Seeger 4-0

Schuyten 5-1

Raf 6-1

Vervangingen:

35 min Lange voor Ruben

35 min. Arno voor Reet

 

  • Het was een geslaagde eerste wedstrijd van het seizoen. Maar met alle respect voor onze sportieve tegenstander van zaterdag hadden we een moeilijkere ploeg kunnen treffen. Het was vooral positief dat we voor het eerst in drie jaar op onze eerste wedstrijd voldoende spelers hadden.
  • Van de 4 nieuwkomers waren er door omstandigheden maar 2 aanwezig. Raf en Pieter.Zij speelden beiden een zeer sterke wedstrijd en Raf die ook nog 2 doelpunten scoorde werd verdiend tot man van de match verkozen.
  • Tenslotte nog een dikke mercie aan Mertens S. om zaterdag onder de lat te komen staan. Hij heeft zich onder de wedstrijd wel verveeld, maar na de match had hij als vanouds toch weer het grote woord.

Nabeschouwing

Er is nog geen nabeschouwing beschikbaar

Voorbeschouwing

Er is nog geen voorbeschouwing beschikbaar

Doelpunten

(nog) niet beschikbaar

Vervangingen

(nog) niet beschikbaar

Afbeeldingen