GB - Berkenbos

Zwak G.B. redt maar net de meubelen tegen Berkenbos.

De eerste tien minuten van de wedstrijd gebeurde er weinig. Aan beide zijde slordig voetbal met vooral veel balverlies en slechte passes. Op het kwartier plots een reuze kans voor de bezoekers. De G.B. defensie werd simpel opgerold en Ferla was geklopt. Gelukkig bracht Nick in extremis nog redding op de lijn. Twee minuten later was het echter wel raak. Weer braken de Berkenbossers met kinderlijk gemak door de G.B. linies en de 0-1 stond op het bord. Een laks G.B. reageerde amper en een paar minuten later was het weer van dat. De bezoekers scoorden weer simpel en de 0-2 was een feit. Een machteloos G.B. probeerde iets terug te doen. Vooral Bossie was erg bedrijvig. Maar verder dan enkele halve kansjes kwam men niet. Het was integendeel Berkenbos dat de gevaarlijkste ploeg bleef. Gelukkig vertikten de bezoekers de G.B. helemaal af te maken en lieten ze enkele mooi kansen liggen. Dit zou hen zuur opbreken want net voor de rust scoorde G.B. dan toch de aansluitingstreffer. Dit via Bossie die na een knappe dribbel vanuit een wel heel scherpe hoek binnen legde.

Na de rust een iets gretiger G.B. met meteen al een knal tegen de paal van Arno. Even later kon ook Lange aanleggen, maar zijn schot ging net over. De bezoekers hadden de eerste helft blijkbaar veel energie verspeeld en kwamen nog amper aan voetballen toe. De gelijkmaker hing in de lucht en na 10 minuten was het zo ver. Seeger bediend door Alex scoorde knap en de 2-2 was een feit. Er op en erover hoopten de G.B. supporters. En de G.B. domineerde nu ook de wedstrijd maar het spel was te slordig en de bezoekende defensie hield vrij makkelijk stand. Een kwartier voor tijd leek Berkenbos zich toch gewonnen te moeten geven. Lange kreeg op aangeven van Bossie een unieke kans om de G.B. op voorsprong te zetten. Hij knalde het leder echter vanop de kleine rechthoek pal op de bezoekende goalie. Verder geraakte de G.B. niet meer en men kwam nog goed weg toen de bezoekers een minuut voor tijd op hun enige counter van de tweede helft niet scoorden. Met dank aan Ferla die met een ultieme reflex nog een punt redde.

25 min. Stef door Alex

1-2 Bossie

2-2 Seeger

- Zaterdag veruit de slechtste wedstrijd  dit seizoen van de G.B. Vooral de eerste helft was het huilen met de pet op. Positief is wel dat we de tweede helft terug vochten en uiteindelijk toch de nederlaag konden vermijden

- Bossie een van de weinigen op niveau werd verdiend tot man van de match verkozen.

- Voor de rest deze misstap snel vergeten en het niveau dat we gewend zijn van de G.B. volgende week terug oppikken.

- Dit hopelijk met Stef. Hij blesseerde zich immers aan de voet. Hopelijk valt de schade mee en is hij volgende week terug paraat.

Zaterdag treed G.B. voor de tweede keer dit seizoen aan tegen Mireille Berkenbos. Een maand terug wonnen we ginder nog vlot met 0-5. Onderschatting is echter uit den boze. Berkenbs was toen immers niet voltallig en beschikte zelfs een hele tweede helft maar over negen spelers.  Bovendien mist de G.B. weer een heel resem spelers. Zowel stan,steven Mertens,Senne,Stephano,Kristof,Cams,Reet en Pieter zijn niet van de partij. Gelukkig komt Ferla nog eens plaats in doel nemen.Maar dan nog beschikken we momenteel nog maar over 10 spelers. Hopelijk krijgen we in laatste instantie nog een 11de man te pakken.

De Kring is gesloten! Afspraak 14:15 St Baaf.