FC De Klok - GB

G.B. klopt Fc de Klok

G.B. begon sterk aan de partij. Steven Mertens had al meteen iets mooi in gedachte met een lob vanop dertig meter die maar net over doel vloog. Even later was het wel al raak. Robin zette 2 man in de wind om dan droog de 0-1 tegen de netten te knallen. G.B. wou de match vroeg beslissen en ging meteen op zoek naar een tweede treffer. Brecht haalde uit maar het Klok sluitstuk redde knap. Even later moest de thuisgoalie zich wel een tweede keer gewonnen geven. Robin werd diep gestuurd en legde simpel de 0-2 in het mandje. De match leek al gespeeld want de thuisploeg kon amper iets terug doen en moest de wet van de sterkste ondergaan. G.B. ging dan ook naarstig op zoek naar meer doelpunten. Geus probeerde het van ver maar miste net doel. Pal op minuut twintig leek Robin zijn derde te scoren maar hij legde een assist van Paletti net naast de kooi. Ook Steven Mertens kreeg nog een reuze kans toen hij met wat geluk alleen voor doel verscheen. Hij knalde echter het leder overhaast op de goed uitgekomen thuis doelman. De Klok kreunde maar weigerde een derde doelpunt weg te geven. Net voor de pauze kwam de thuisploeg zelf een eerste keer opzetten. Na een misverstand in de G.B. defensie kregen ze een unieke kans op de aansluitingstreffer. Gelukkig voor G.B. knalde de thuisspits het leder onbesuisd over en kwam er geen aansluitingstreffer voor de rust.

De tweede time begon schitterend voor G.B. Robin stuurde Conte diep wiens schot nog knap gered werd door de Klok doelman. De goed gevolgde Steven Mertens kon echter de 0-3 simpel binnen leggen. Wie dacht dat G.B. nu verder op het elan van de eerste helft ging door drukken had het mis. Het tempo ging omlaag en om de haverklap leed men balverlies. De thuisploeg zag het graag gebeuren en was nu minstens de evenknie van G.B. Naarmate de wedstrijd vorderde werden ze zelfs de betere van G.B. De Klok dwong ook een paar goede mogelijkheden af. Gelukkig was Ferla weer in goede doen en greep hij een paar keer gevat in. G.B. zelf kwam nog 1 keer dicht bij een doelpunt toen de thuisgoalie een terugspeelbal wou wegknallen maar los een gat in de lucht trapte. Gelukkig voor hem belandde de bal via de paal terug in zijn handen. Vijf minuten voor tijd kreeg de Klok wat het verdiende. Een doelpunt. Na een zeer knappe aanval werd Ferla kansloos het nakijken gegeven. Gelukkig voor G.B. viel die treffer Pas net voor het einde, want anders was men misschien nog in de problemen gekomen. Dit gebeurde gelukkig niet meer en zo bleef de 1-3 tot het laatste fluitsignaal op het bord.

- Het werd een wedstrijd met 2 gezichten. Een dominant G.B. dat de eerste helft verdiend de dubbele voorsprong afdwong. En dan een pak mindere tweede helft waar nog weinig leek te lukken en men blij was zonder kleerscheuren het einde te halen.

- Bavo die na een weekje rust weer aanwezig was speelde zich meteen in de kijker en werd tot man van de match verkozen.

Beste voetballiefhebbers

Zaterdag trekt G.B. naar Viversel waar we te maken krijgen met FC de Klok. De laatste wedstrijden wonnen we steeds tegen deze tegenstander, maar we mogen deze jonge ploeg zeker niet onderschatten! We missen weer een paar sterkhouders van de afgelopen weken. The beast Bait, trukendoos Bossie en onze rots Nick. Toch beschikt T1 over een kern van 12spelers. In doel hebben we netbeheerder Ferla, in de verdediging houthakker Stef, T4 Marnick en tiki taka Bavo, in het middenveld hebben we loopwonder Brendan, onze eigen KDB King Paletti, de schrik van elke tegenstander Cuppieeee, de man met het geweldige voetbalinzicht Conte en kuitenbijter Schuyten. DE grote verrassing, terug uit blessure Steven ‘big fella’ Mertens! En de spitsen van dienst all star Robin en Geus de tank! Klaar om de klok nog eens terug te draaien en de 3 punten opnieuw mee naar Eversel te nemen! C’mon Geren-bij!!!

We komen om 14u samen in de Kring.

Adres: Laarstraat, Viversel

6 min 0-1 Robin
13 min 0-2 Robin
40 min 0-3 Steven Mertens
65 min 1-3

35 min Joris door Marnick
50 min Steven Schuyten door Joris