PASSION, DEDICATION, FRIENDSHIP!
... and beer ...

De Jagers Kinrooi - GB

Wedstrijdverslag

G.B. jaagt er 9 in het mandje tegen de Jagers uit Kinrooi!

 

G.B. begon furieus aan de wedstrijd en scoorde gelijk. Ikzelf was hier echter geen getuige van. We hadden immers tijdens de opwarming (tegen beter weten in) Reet nog eens op doel laten schieten met de voorspelbare gevolgen. Ondergetekende was nog steeds de bal aan het zoeken in het immense maisveld achter doel en kon alleen maar het gejuich horen van het eerste G.B. doelpunt. Naar verluid leverde Seeger de perfecte voorzet af op het hoofd van Robin die knap afwerkte. Amper het maisveld verlaten viel de tweede treffer al. Joris blokte in eerste instantie zijn schot maar kreeg een herkansing en legde de bal knap in de verste hoek binnen. G.B. werkte aan 100 procent af want even later legde Robin nummer drie koelbloedig in het mandje. De Jagers probeerden iets terug te doen maar op enkele halve kansjes na kwam de G.B. defensie niet in de problemen. Het was vooral G.B. dat de klok sloeg en vlot scoorde. Treffer nummer vier kwam er dan ook al in minuut 20. Robin rolde met 1 versnelling de Jagers defensie op. Deze probeerden nog wanhopig achter hun prooi aan te lopen maar kwamen te laat. Robin legde uiteindelijk nog breed op de meegevolgde Seeger die simpelweg de 0-4 binnentikte. Vijf minuten later scoorde Seeger zelfs de 0-5. Deze forceerde hij helemaal zelf. Hij nam het balletje knap aan om dan met een mooie schijnbeweging naar zijn goede voet te kappen en de bal heerlijk binnen te krullen. Met deze 0-5 op het bord werden de teugels wat gevierd. De Jagers profiteerden hiervan en creëerden nu wel enkele goede mogelijkheden. Net voor het rustsignaal ging er ook eentje binnen zodat met een 1-5 op het bord de kleedkamers opgezocht werd.

Tweede helft hetzelfde spelbeeld. Een te sterk G.B. drukte Kinrooi achteruit. De ingevallen Bossie kwam gelijk oog in oog met de thuisdoelman. Deze tweede won echter het duel zodat Bossie nog even moest wachten op zijn doelpuntje. De volgende fase onderscheidde de thuisgoalie zich weer door knap een loeier van Baldelli te pareren. Even later moest hij zich wel een zesde keer gewonnen geven. Ditmaal scoorde Bossie wel op een knappe assist van Baldelli en de 1-6 was een feit. Drie minuten later was het weer van dat. Dom balverlies in de Jager defensie en Seeger was ribbedebie. Hij bleef ijzig kalm en gaf met de mooi balletje buitenkant voet de goalie het nakijken. Amper 5 minuten nadien luidden de klokken weerom. Dit keer was het jawel u leest het goed Marnick die scoorde en de 1-8 op het scorebord schilderde. Brecht zorgde hier voor de knappe assist. Bij het volgende duel sloeg Brecht echter ongelukkig zijn enkel om en moest van het terrein geholpen worden. Hopelijk valt het mee en zien we Brecht volgende week blessurevrij terug. Op het veld was de G.B. honger echter nog niet gestild. Naarstig ging men op zoek naar een negende treffer. Stef en Joris probeerden het van ver ,maar de thuisdoelman redde beide pogingen knap. Uiteindelijk kwam de 9 er toch. Wie anders dan onze topschutter Robin (14 de doelpunt in 5 matchen) nam deze voor zijn rekening. Het laatste woord was echter voor de thuisploeg. Met een knap vluchtschot werd Ferla het nakijken gegeven en zo stond de 2-9 eindstand op het bord.

 

 

Doelpunten:

0-1 Robin

0-2 Joris

0-3 Robin

0-4 Seeger

0-5 Seeger

1-6 Bossie

1-7 Seeger

1-8 Marnick

1-9 Robin

 

 

Vervangingen:

35 min. Marnick door Stef

35 min. Robin door Bossie

 

 

- Vrij makkelijk zege tegen de sportieve Jagers uit Kinrooi. De moeilijkste klus zaterdag was het veld van Kinrooi te bereiken. Ondergetekende had volvertrouwen plaatsgenomen in de snelle wagen van onze topspits. GPS was overbodig, we zouden als eerste ter plaatse zijn. 35 minuten moesten we vaststellen dat er plots wel erg veel Hollanders op de baan rondreden. Het bordje 500 meter verder # welkom in Nederland # was ook uiterst verontrustend. Uiteindelijk GPS opgezet, rechtsomkeer gemaakt om dan stipt 15:05 de bestemming in Kinrooi bereiken. Iedereen blij ons te zien, vooral omdat we de kledij mee hadden.

- Seeger die voor het eerst dit seizoen het veld betrad scoorde gelijk 3 maal en werd verdiend tot man van de match verkozen.

- Man na de match was natuurlijk weerom MK. Hij slaagde er zelfs in de 21 te trekken en de jagers met een tombola kater op te schepen.

Nabeschouwing

Er is nog geen nabeschouwing beschikbaar

Voorbeschouwing

Voetbalvrienden,

Herk Fc heeft net laten weten dat de match morgen niet doorgaat omdat ze te weinig spelers hebben. We zijn dus opzoek gegaan en hebben een tegenstander gevonden, de Jagers uit Kinrooi.  We hebben geen enkele informatie over deze tegenstander, enkel dat Kinrooi een 40 min rijden is en dat we dus tijdig moeten vertrekken. 

Meer info via whatsapp...

Doelpunten

(nog) niet beschikbaar

Vervangingen

(nog) niet beschikbaar

Afbeeldingen