... and beer ...

Veteranen Hulst - GB

Wedstrijdverslag

Sterk G.B. zet Hulst 0pzij!

Al in de eerste minuut gevaarlijke aanval G.B. Via een prachtige combinatie Lange,Pieter en Mertens werd de hele thuisdefensie op een hoopje gespeeld. Kristof s afwerking had echter niet dezelfde kwaliteit als de opgezette aanval en weg kans. Geen nood echter want een paar minuten later bediende Mertens met een prachtig steekballetje Senne die knap de 0-1 in het mandje legde. De thuisploeg had het moeilijk en G.B. drukte door. Pieter probeerde enkele keren vanuit de tweede lijn maar zijn vizier stond alsnog niet goed afgesteld. Lange leek wel te scoren met een schot van net buiten de grote rechthoek maar miste op enkele millimeters na doel. Ook Mertens was er nog eens dicht bij maar scoren lukte niet. Na 20 minuten was Hulst pas een eerste keer gevaarlijk. Bossie toonde echter zijn klasse door een afstandsknal mooi te klemmen. De G.B. leek de wedstrijd onder controle te hebben tot vijf minuten voor de pauze de bezoekers uit het niets de gelijkmaker cadeau kregen. Inderdaad cadeau want scoren deden ze niet. Een bizar misverstand tussen Cams en Bossie leidde tot een wel heel rare own goal. Amper een minuut later stond G.B. zelfs op achterstand. Nick kreeg een lichte maar terechte penalty tegen zich gefloten die door de thuisploeg genadeloos werd omgezet. Op twee minuten was de match helemaal gekanteld en leek G.B. met een achterstand de pauze in te gaan. Gelukkig kopte Cams net voor het rustsignaal een hoekschop van Pieter keihard tegen de touwen en was de gelijkmaker voor de koffie al een feit.

Na de pauze meteen goede mogelijkheden voor Pieter en Kristof maar een sterk keepende thuisgoalie weigerde zich aanvankelijk een derde keer gewonnen te geven. In de veertigste minuut echter kende Pieter geen genade en zette hij met een strak schot G.B. terug op voorsprong. Even later was Bram er ook dicht bij , maar hij kwam net een voetlengte te kort om zijn eerste G.B. doelpunt te scoren. Ook Mertens knalde nog eens tevergeefs richting doel maar het was uiteindelijk toch weer Pieter die de thuisploeg knock-out sloeg en de 2-4 in het mandje legde. Hulst had de hele tweede helft de wet van de sterkste moeten ondergaan en was pas in de 55 ste minuut een eerste keer gevaarlijk. Bossie toonde echter zijn klasse met een knappe voetreflex. Een minuut later onderscheidde hij zich weer door een gevaarlijke kopbal onder de lat uit te tikken. Dit was meteen Bossie zijn laatste actie want de laatste tien minuten was het weer al G.B. wat de klok sloeg. De thuisploeg zag alle kleuren van de regenboog en moest zich nog 2 keer gewonnen geven. Pieter zorgde voor de 2-5 en Kristof legde met een zeer knap vluchtschot de 2-6 eindstand vast

Vervangingen:

20 min Senne door Arno

55 min Steven Schuyten door Senne

2-6 Kristof Mertens

- Straffe wedstrijd van de G.B. tegen een toch sterke tegenstander. Even leek het mis te lopen nadat we wel zeer lullig een voorsprong weggaven. Daarna was de G.B. trein echter niet meer te stoppen en werd er nog vrij vlot gewonnen.

- Lange en Nick (beide weer een sterke wedstrijd) werden met gelijke punten tot man van de match verkozen.

- Opmerkelijk feit zaterdag is dat Pieter zijn zoveelste zuivere hattrick van het seizoen scoorde. Met 11 doelpunten in de laatste drie wedstrijden staat zijn teller ondertussen al op 41. Straf!!

- Natuurlijk gingen en gaan onze gedachten ook uit naar Nadine en Koen. De zege werd door de spelers dan ook gelijk aan hen opgedragen. Ze hebben deze strijd al een keer gewonnen. We zijn er allen rotsvast van overtuigd dat het nu ook goed komt!!!!!

Nabeschouwing

Er is nog geen nabeschouwing beschikbaar

Voorbeschouwing

Zaterdag begint G.B. aan het eerste treffen van een aartsmoeilijk drieluik. We trekken naar Hulst waar de plaatselijke veteranen ons opwachten.De verteranen van Hulst zijn onlangs gefusioneerd met Dow en beschikken dan ook over een zeer sterk elftal. We zullen dan ook top moeten zijn willen we ginder iets rapen.

Bij de G.B. ontbreken heel wat spelers. Zowel Stephano,Seeger,Stef,Reet,Stan als Marnick zijn niet van de  partij. Gelukkig  komen Senne en Vis ons versterken. Ook Arno is nog eens van de partij. Kristof en Brecht zijn nog onzeker. Het is dan ook afwachten of we wel effectief aan elf man komen.

Iedereen wordt om 14.00h in de kring verwacht.

De veteranen spelen op het veld van Heidebloem Hulst. Gettendonk.