PASSION, DEDICATION, FRIENDSHIP!
... and beer ...

ODT Bascule - GB

Wedstrijdverslag

Inspiratie- en lusteloos G.B. meteen onderuit tegen ODT Bascule

 

De G.B. begon goed aan de wedstrijd. Het balletje ging mooi rond en in minuut 3 had Bossie al moeten scoren. Hij kwam alleen voor doel maar knalde de bal onbesuisd op de thuisgoalie. Even later kopte Cams net naast doel. Diezelfde Cams probeerde het in de tiende minuut nog eens. Dit keer met de voet maar weerom zoefde de bal naast de kooi. Op het kwartier kwam ODT een eerste keer piepen en dwong een hoekschop af. Deze werd slecht weggewerkt en kwam in de voeten van een Basculer die met een zeer knappe trap onze gelegenheidsdoelman Nick het nakijken gaf. De 1-0 stond plots uit het niets op het bord. Dit was wel een zeer koude douche voor de G.B. die slecht verteerd werd. Het goede voetbal van de eerste minuten was immers gelijk weg. ODT liet de bal aan G.B. maar ving elke poging tot aanval makkelijk op. Er viel dan ook weinig of niets meer te beleven tot aan het rustsignaal.

Na de rust meteen een zeer grote mogelijkheid voor Cams. Hij knalde echter van vlakbij knal op de thuisdoelman. Dit was veelbelovend maar daar bleef het ook bij. ODT leunde achteruit, de G.B. had veel balbezit en probeerde druk te zetten maar werd voor de grote rechthoek telkens makkelijk opgevangen door de thuisploeg. De thuisdoelman kwam dan ook amper nog in de problemen. Naarmate de tijd verstreek moest G.B. meer en meer risico’s nemen en kreeg ODT op de counter nog enkele mooie kansen om de score te verdubbelen. Gelukkig voor de G.B. stond het vizier van de Bascule spitsen niet meer op scherp en zo bleef het uiteindelijk nog spannend tot de laatste minuut. En het had inderdaad nog gekund. ODT stond uitgerekend in die laatste 60 seconden plots onbegrijpelijk voor de eerste keer in de match met heel veel volk voor de bal. Na balverlies lag plots op de counter alles open voor Bossie. Maar ook dit keer verloor hij het duel met de thuisdoelman en knalde deze unieke mogelijkheid in het zijnet. Dit was meteen het laatste wapenfeit want even later maakte de correct leidende scheids Jos met het laatste fluitsignaal een einde aan de eerste wedstrijd van het seizoen.

 

Vervangingen:

35 min. Stef door Reet

 

- Geen goede wedstrijd van de G.B. We misten wel een aantal spelers maar dat excuus moeten we niet inbrengen. De spelers die er waren kunnen normaal beter en zullen dat dit seizoen ook nog wel bewijzen. Maar dit keer was het simpelweg niet goed genoeg. ODT heeft verdiend gewonnen. Sportieve revanche volgt in januari.

- Daarmee hebben we nu al even veel wedstrijden verloren als vorig jaar in een heel seizoen. Vorig jaar hebben we in alle wedstrijden ook minstens 1 maal gescoord. Dat zal na deze wedstrijd dus niet meer lukken.

- Nick en Reet die beiden wel hun niveau haalden werden tot man van de match verkozen.

- Tenslotte nog eens bedankt aan de gastspelers om ons uit de nood te helpen.

Nabeschouwing

Er is nog geen nabeschouwing beschikbaar

Voorbeschouwing

​Voetbalvrienden,

Zaterdag trapt G.B. na 2 maanden inactiviteit het seizoen 2016 - 2017 af.  Deze eerste wedstrijd is meteen een klepper van formaat. De derby ten ODT bascule staat immers op het programma.  Steeds een geladen duel dat beide teams absoluut willen winnen. 

De G.B. moet meteen een pak basisspelers missen.  
​- Benji, Seeger en Pieter hebben morgen nog een tennismatch op het programma staan.
​- Flavio en Arno zijn nog op vakantie.
​- Steven Mertens is gekwest.
​- En Marnick en zijn vriendin Gielke zijn vandaag de trotse ouders geworden van zoon OTICE. Proficiat!!

Om toch aan een kern van 12 spelers te komen komt in doel Nick onze goalie Flavio vervangen, Kurt en Luts zijn er morgen ook.

We spelen morgen als bezoekend team thuis op St Baaf.  Daarmee spreken we af om 14u10 aan de kring.

Iedereen wordt fris en nuchter verwacht!!

C'mon G.B.

Doelpunten

(nog) niet beschikbaar

Vervangingen

(nog) niet beschikbaar

Afbeeldingen