Mireille Berkenbos - G.B.

G.B. te sterk voor Berkenbos.

Het had door het grote aantal afwezigen heel wat moeite gekost, maar T3 (Steven Schuyten) was er toch maar weer in geslaagd een elftal bij elkaar te krijgen. Dikke chapeau!!

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor G.B. Al na 1 minuut poeierde Vis een vrije trap enig mooi onhoudbaar tegen de netten. De 0-1 was al een feit. Een paar minuten later leek Cams de score te verdubbelen , maar zijn schot ging net naast. De thuisploeg probeerde iets terug te doen en kwam via een hoekschop erg dicht bij de gelijkmaker. Nick was geklopt maar Michel kon in extremisch nog op de lijn redding brengen. Daarna was het al G.B. wat de klok sloeg. Berkenbos moest achteruit en moest zich noodgedwongen beperken tot verdedigen. Er was echter geen houden aan en G.B. dwong kans op kans af. Eerst kenden zowel Senne als Robin nog pech toen hun lob op de lat strandde. Op het kwartier echter was het wel raak. Robin werkt op assist van Bossie de 0-2 tegen de netten. Een paar minuten later stond Brendan aan het kanon. Zijn schot scheerde de lat. Niet getreurd want de volgende aanval was het wel raak. Het was Vis die de assist van zijn broer Robin in het mandje legde en de 0-3 op het bord zette. Dit kan ik ook dacht Michel en amper een paar minuten later liet hij ook de netten trillen. Hier had hij wel wat medewerking van de thuisgoalie voor nodig, maar ook deze tellen en de 0-4 was een feit. Hierna gebeurde er nog weinig en zo bleef deze score tot aan de rust op het bord.

De tweede heft was een maat voor niets. De wedstrijd was al lang gespeeld en iedereen zat meer met een frisse pint in zijn hoofd dan met de match. Het was dan ook 10 minuten wachten op de eerste mogelijkheden. Deze kwamen er via Senne wiens kanon zaterdag echter niet goed afgesteld stond en telkens naast trapte. Ook Brendan kreeg op het kwartier een open kans maar miste volledig zijn schot. Uiteindelijk kwam de 0-5 er toch. Dit via onze doelman Nick die onder de rust zijn handschoenen aan Bossie gegeven had om hem voor te doen hoe een spits scoort. Ook Robin knalde er nog eentje binnen en leek het laatste woord te hebben. Maar de thuisploeg slaagde er een paar minuten voor affluiten ook eentje binnen te prikken en zette zo de 1-6 eindstand op het bord.

0-1 Vis

0-2 Robin

0-3 Vis

0-4 Michel

0-5 Nick

0-6 Robin

35 min Cams door Steven Schuyten

- Het trio Reet,Bossie en Michel werden tot man van de match verkozen.

- Dikke Mercie aan de gastspelers Michel,Rob en Vis om ons uit de spelersnood te helpen.

- Met nog 2 wedstrijden voor de boeg zit het seizoen er bijna op. Doch van uitbollen kan er nog geen sprake zijn. Met Eendracht Koersel (de gul) en Veteranen van Stal krijgen we immers nog 2 serieuze kleppers op ons bord. Iedereen zal scherp moeten staan als we onze ongeslagen status van 2017 willen behouden.

Voetbalvrienden,

Morgen nemen we het na 2 weken weer op tegen de Mireille uit Berkenbos, ditmaal spelen we wel op verplaatsing in Berkenbos.  De laatste match 2 weken geleden werd het nog 5-0, we gaan er van uit dat de Mireille op revanche uit is!!

De GB mist morgen bijna een hele ploeg!!! Te veel volk om op te noemen.  Het belangrijkste is wie er wel is!!
In doel komt onze man in vorm Nick de netten schoonhouden. In de verdediging geen problemen voor T1 met Reet, Cams, Schuyten, Rob en Michel heeft hij keuze zat over verdedigend ingestelde spelers.  Door de afwezigheid van Paletti en Lange moeten we gaan knutselen in het middenveld, wie is de meest creatiefste Cams of Michel???? Wat wel zeker is is dat Brendan en Luts de flanken gaan belopen.  Om aanvallend Mertens te vervangen is zo goed als onmogelijk toch kunnen we morgen rekenen op een andere klasbak Criske Stroobants aka VIS komt hem vervangen samen met broer Robin en onze topscorer Bossie in de spits gaan ze proberen de Mireille schade toe te brengen.  Vorige week sloeg Bossie een dubbelslag zowel in de topschutterstand als in het klassement man van het seizoen komt hij alleen aan de leiding, met nog 3 matchen te gaan en door de afwezigheid van Senne kan hij het helemaal afmaken... Enkel Cams kan indien hij morgen de pannen van het dak speelt kan nog in Bossie zijn buurt komen... Of kan Schuyten in extremis nog terugkomen???