PASSION, DEDICATION, FRIENDSHIP!
... and beer ...

Mireille Berkenbos - G.B.

Wedstrijdverslag

Geren-Bij wint vlot van Mireille Berkenbos.

 

Door de afwezigheid van T1 had T2 vrijspel en wijzigde het elftal al dadelijk op enkele plaatsen, zo kwam Baldelli op de voorstopper en Brecht die vorige week nog op de laatste man stond achter de spitsen.  Vanaf de eerste minuut was de Geren-Bij de betere ploeg, het snelle tiki taka tussen Baldelli Lange en Brecht leverde dadelijk gevaar.  Na een 10-tal minuten was het dan zo ver: een schot dat eerst nog knap werd gered door de thuisgoalie kwam in de voeten van Seeger die kalm bleef en beheerst afwerkte. GOAL 0-1.  De GB wou meer en verhoogde de druk met een zeer hoog spelende verdediging die niks weg gaf.  Na 20 min weer een klasseflits van Seeger dit keer met een uitgemeten lop/voorzet naar de 2de paal waar een zeer bedrijvige en goed spelende Brendan stond die niet meer moest doen dan zijn hoofd er tegen plaatsen GOAL 0-2 !!! Flavio die bijna geen enkele bal op goal kreeg voetbalde goed mee en genoot van de goede passing op de moeilijk bespeelbare akker van de tegenstander.  ( onze plein is niet veel beter )
Na de rust meer van hetzelfde, hoge druk van de GB maar we vergeten weer om onze uitgespeelde kansen af te werken...  Toch na een dik kwartier vindt Lange Schuyten op de flank, deze brengt laag voor en Lange werkt beheerst af GOAL 0-3!!  Daarna regent het kansen voor de GB.  Een opgerukte Marnick rolt de hele Mireille flank op, komt na enkele één tweetjes alleen voor goalie maar mist een grote kans op de 0-3.  1 min later een strakke voorzet van Brendan naar Mertens die uit het niets een prachtige omhaal op goal doet, zijn schot mist op een haar na de goal.   Brecht Lange Seeger en Schuyten missen nog enkele grote kansen.  Toch na 25 min een prachtig uitgespeelde aktie van Baldelli die een doorsteek pas van Lange knap afwerkt en zijn prestatie vandaag extra glans geeft  GOAL 0-4!!  In de laatste minuten slikken we nog een domme tegen goal.  1-4.  

Zeer sterke prestatie van de GB op verplaatsing. Elke speler speelde op niveau en voerde zijn taken goed uit.  Stef die na enkele weken blessureleed terug debuteerde deed dit weer zeer sterk.  Baldelli die voor het eerst op de voorstopper speelde deed dit voortreffelijk, passing en werklust een dikke 10/10.  Onze baks Nick en Marnick waren weer top en gaven geen kans weg. Goalgetter Bren pikte zijn verdiend goaltje weer mee na een sterke wedstrijd. Lange en Brecht die al enkele weken op een zeer hoog niveau spelen brachten dit weer over naar de ploeg met hun loopvermogen en goede passing.  Vooraan zagen we een zeer sterk spelende Mertens die geen duel of loopactie schuwde en een Seegers die met een assist en goal weer zeer belangrijk was voor ons.

Volgende week tegen ST2000 weer dezelfde inzet!!

 

 

Nabeschouwing

Er is nog geen nabeschouwing beschikbaar

Voorbeschouwing

Voetbalvrienden,

Na de mooie overwinning tegen de Veteranen van Heusden gaat de GB vol vertrouwen naar Berkenbos opzoek naar de 3 punten.
​De zware match tegen de veteranen laat een week later nog zijn sporen na  zo zijn Bossie, Senne ( beide lies ) en Thoelen ( dij ) dit weekend nog buitenstrijd.
​Bij de laatste confrontatie tegen de Mireille werd het thuis 2-2,  we werden toen bij momenten van de mat geblazen door hun powerplay en kon Seeger in de laatste minuten nog voor de gelijkmaker zorgen.  We zullen met dezelfde inzet en teamspirit als vorige week voor de dag moeten komen om daar iets te gaan rapen!!!

De GB mist wel enkele belangrijke pionnen zo zijn Cams Pieter en Joris afwezig en zitten we met 3 gekwetsten.
​Wel komt Stef terug uit blessure en komen Seeger en Stefano terug van vakantie :-) zo heeft T1 morgen 11 namen op zijn wedstrijdblad.

​We komen morgen om 14u15 samen in de kring.

Adres Mireille Berkenbos, Minderbroederstraat 49 3550 Heusden Zolder.

Komaan he mannen we gaan proberen onze goede form vast te houden!!!
 Doelpunten

(nog) niet beschikbaar

Vervangingen

(nog) niet beschikbaar

Afbeeldingen