KWB Hechtel - G.B.

Zwak G.B. pakt alsnog de zege op Hechtel

G.B. begon nochtans sterk aan de wedstrijd. Hechtel werd meteen onder druk gezet en geraakte amper over de middenlijn. Na 10 minuten ging de thuisgoalie dan ook nog eens zwaar in de fout waardoor Doriano de 0-1 maar binnen te leggen had. Zo leek het een makkelijke namiddag te worden voor de G.B.-ers. Doch na de openingstreffer begon het een stuk stroever te lopen en kwam de thuisploeg stilletjes maar zeker in de match. G.B. was nog wel een paar keer gevaarlijk via Doriano die het twee keer van ver probeerde, maar de Hechtelse doelman deed nu wel zijn werk en redde telkens. Conte leek uiteindelijk de voorsprong toch te verdubbelen maar zijn doelpunt werd afgekeurd wegens handspel. Naarmate de tijd verstreek ging het spelniveau zienderogen achteruit. Beide ploegen bakten er weinig of niks van. Net voor rust kwam G.B. nog goed weg toen Rogiers een knal vanop 30 meter nog net onder de lat kon weg tikken. Zo ging G.B. met de kleinst mogelijke voorsprong de rust in.

Hechtel begon sterk aan de tweede helft en kreeg meteen een dot van een kans om de bordjes in evenwicht te brengen. Gelukkig stond Rogiers op de goede plaats en redde de meubelen. G.B. wakker geschud denk je dan. Maar niets was minder waar. Het niveau zakte nog dieper weg. Conte kreeg nog wel een mooie kans maar diens schot werd nog in extremis geblokt door een thuisverdediger. Voor de rest was het huilen met de pet op. In de 50 ste minuut scoorde Hechtel tot overmaat van ramp nog de verdiende gelijkmaker. Gelukkig voor G.B. trapte Geus amper 2 minuten later op corner de 1-2 tegen de touwen. Daarna was het vooral pompen of verzuipen voor de GB-ers. Gelukkig hield men stand en 5 minuten voor tijd scoorde Doriano zelfs nog de 1-3. Zijn doelpunt werd echter om nog steeds onbekende reden afgekeurd.

- Mindere wedstrijden ook over de streep trekken. Zo speel je kampioen.

- Doriano,Gertjan, Rogiers, Nick en Joris werden met gelijke punten tot man van de match verkozen.

- Volgende week volgt de topper tegen de Gul. We zullen toch uit een ander vatje moeten tappen willen daar niet met de billen bloot gaan. T1 verwacht dan ook iedereen gemotiveerd aan de aftrap om deze clash tot een goed eind te brengen.

Voetbalvrienden,

Morgen maken we de verplaatsing naar het Duinenstadion te Hechtel waar de mannen van de KWB ons opwachten. De laatste wedstrijd eindigde op een 2-0 overwinning. Morgen beschikken we wel maar net over 11 krijgers dus blijf op jullie hoede! De 11 krijgers: “Mr. Cervela” Rogiers, “Houthakker”Stef“, Gogogadget” Nick, “Witte Ethiopiër” Brendan, “Keizer” Cauwbergs, “King” Cuppie, “KDB” Paletti, “Sloddervos” Doriano, “Red Thunder” Geus, “Daretozlatan” Conte en “Italian Stallion” Baldelli. Aan T1 morgen om de pionnen op de juiste plaats te zetten. En de 3punten zo mee naar ons te pakken! YVolgend week spelen we tegen onze vrienden van de Gul dus wees gemotiveerd en zorg dat deze match ons vertrouwen opkrikt!

Ik verwacht morgen een GB dat met inzet speelt en voor elke bal gaat!!!

C'mon GB

We komen samen om 14u in de kring.

Adres: Duinenstadion Hoefstraat  3940 Hechtel

10 min 0-1 Doriano
50 min 1-1
52 min 1-2 Geus

20 min Brecht door Bavo
35 min Kris door Gertjan