Koud Water Paal - GB

G.B. lust ook Koud water.

G.B. begon gretig aan de wedstrijd en al in de derde minuut was Cams heel dicht bij een treffer. Hij zag echter zijn schot via de keeper en de binnenkant van de paal terug in het veld rollen. Even later terug een mooie mogelijkheid maar Pieter kwam net te laat op een voorzet van Brendan. Nu was het de beurt aan de thuisploeg om gevaarlijk te zijn. Stan leek geklopt. Gelukkig werd hij bijgestaan door seeger die redding bracht op de lijn. Na een evenwichtig kwartier ging G.B. een versnelling hoger spelen en moest Koud water achteruit. Zowel Pieter als Steven Mertens kregen een unieke kans om de score te openen maar misten ongelukkig. De druk bleef echter aan houden en een doelpunt kon niet uitblijven. Tien minuten voor de pauze was het dan ook zo ver. Pieter knalde op de doelman, Steven Mertens deed in de herneming hetzelfde maar die rebound belandde in de voeten van Brendan die er wel in slaagde de netten te doen trillen. Een paar minuten later was het weer raak. Een prachtige combinatie Schuyten- cams werd door Pieter koelbloedig afgewerkt en de 0-2 was een feit. Koud Water probeerde nog iets terug te doen, maar verder dan een afstandsschot dat Stan in twee tijden onschadelijk maakte kwamen ze voor de pauze niet meer.

G.B. begon veel te slap aan de tweede helft. Dit werd ook vrij snel afgestraft want na 5 minuten scoorde Paal al en stond de 1-2 op het bord. Blijkbaar had men dit tegendoelpunt nodig om wakker te worden. Het gaspedaal werd weer ingeduwd en voor dat de bezoekers het beseften stond het al 1-3. Lange bediende met een perfecte pas Pieter die niet zelfzuchtig breed legde op Brendan die beheerst binnen legde. Even later bediende diezelfde Brendan met een knappe voorzet Pieter die het echter te vroeg vond om de match nu al volledig te beslissen. Brendan dacht daar echter anders over en draaide een paar minuten later de koud water kraan helemaal dicht. Hij had wel wat medewerking nodig van de blunderende thuisdefensie, maar zijn kopbal op corner van Pieter lag wel degelijk in het mandje. De thuisploeg kon helemaal niets meer terug doen en de G.B. kreeg kans op kans om de score nog verder uit te diepen. Lange wiens bal op de lijn gered en steven Mertens kopbal op de lat waren er heel dicht bij. Uiteindelijk kreeg Cams de eer om de 5 met een knappe kopbal op het bord te zetten. En nog was het leed voor de thuisploeg niet geleden. Net voor affluiten zette Pieter immers op aangeven van Steven Mertens de 1-6 eindstand op de tabellen.

35 min Senne door Lange

35 min Bossie door Stef

35 min Seeger door Nick

0-1 Brendan

0-2 Pieter

1-3 Brendan

1-4 Brendan

1-5 Cams

1-6 Pieter

- Degelijke wedstrijd van G.B. tegen een stugge tegenstander. Begin tweede helft leek de thuisploeg de G.B. het nog moeilijk te maken, maar uiteindelijk werd er nog vrij vlot gewonnen

- Brendan die drie maal scoorde werd met maar liefst 19 stemmen tot man van de match verkozen. Steven Schuyten kreeg er ook 16 op zijn naam en duikt daar mee de top 6 binnen in het referendum man van het seizoen.

- S avonds werd er weer duchtig gefeest op de 30 jarigen party van Brecht! Ook dit feestje was traditiegetrouw weer dik in orde.

Zaterdag trekt G.B. naar Paal om het plaatselijke koud Water te bekampen. Koud Water is een stugge ploeg waar we het vooral ginder altijd moeilijk hebben. We zijn dus verwittigd.

De gebroeders Mertens en Reet zijn niet van de partij. Brecht is nog twijfelachtig. Voor de rest is iedereen van de partij.

Koud water speelt tegenwoordig op de velden van Flanria Paal. De wedstrijd begint om 14.00h !!

Iedereen wordt dan ook een uurtje vroeger dan normaal in de Kring verwacht. Om 13.00h