PASSION, DEDICATION, FRIENDSHIP!
... and beer ...

Haecht Boys Hechtel - G.B.

Wedstrijdverslag

GB neemt vlot de maat van de Haecht Boys

 

5 min Knap schot van Joris, dito redding van de thuis goalie.

8 min Luts dringt door op de linker flank en bedient Steven Mertens. Deze trapt de bal in 1 tijd over.

10 min Goal!! 0-1 Via een knappe combinatie lange-Cams belandt de bal in de voeten van Joris die kalm de 0-1 in het mandje legt.

11 min Goal!! 1-1 De Haecht Boys trapppen af en scoren meteen de gelijkmaker via een afstandsloeier die knap in de kruising vliegt. Onze gelegenheidsdoelman Marnick kan alleen maar kansloos toekijken.

15 min Joris onderschept de bal en schiet meteen richting doel maar het kleinood rolt via de buitenkant van de paal in doeltrap.

17 min verre inworp Cams richting Joris. Deze lijkt te scoren maar de thuisgoalie redt in extremisch nog met de voet.

20 min Dubbele poging Luts vanop afstand. Het eerste schot wordt geblokt. Poging 2 zoeft naast het doel.

22 min Voorzet Steven Mertens tot bij Joris die de bal net naast het doel devieert.

23 min. Senne rolt de thuisdefensie op maar wordt halt toegeroepen door de goed uitgekomen thuisgoalie.

25 min Joris bedient Steven Mertens die over knalt. Meteen het laatste wapenfeit voor de geblesseerde Steven die vervangen wordt door Brendan.

27 min lange bedient Joris die weer het scoren belet wordt door de sterk keepende thuis doelman.

30 min De thuisploeg geraakt nog eens aan het G.B. doel. Marnick kent echter geen probleem met een strakke voorzet en klemt de bal knap.

35 min Slecht ontzetten thuisdoelman recht in de voeten van Brendan. Deze heeft een leeg doel voor zich maar schiet de bal toch nog naast. Zo wordt er met een 1-1 op het bord de pauze ingegaan.

 

40 min. Senne dwingt met een knappe actie een corner af.

41 min Goal!! 1-2 Lange neemt de hoekschop en schildert de bal op het hoofd van Brendan die aan de tweede paal binnen kopt.

43 min De thuisploeg probeert het vanop afstand maar Marnick staat pal. 45 min Goal!! 1-3 Lange haalt uit vanop 30 meter en geeft de thuisdoelman kansloos het nakijken.

48 min Luts probeert het ook vanop afstand, maar nu staat de keeper op de juiste plaats en redt knap.

52 min Goal!! 1-4 Corner lange. Bijna copy van het tweede G.B. doelpunt. Brendan knikt immers weerom aan de tweede paal het leder tegen de netten.

57 min Goal!! 1-5 Knappe aanval G.B. Senne wordt door Cams alleen voor doel gezet. Deze bedient niet egoïstisch de goed gevolgde Joris die maar binnen te leggen heeft.

60 min Goal!! 2-5 De G.B. defensie laat het even afweten, een Haecht aanvaller komt alleen voor doel en knalt staalhard binnen.

62 min Luts zet Brendan alleen voor doel die echter op de doelman besluit.

65 min Goal!! 2-6 knappe solo Joris met dito afwerking. De bal vliegt via de onderkant van de lat tegen de netten.

69 min Goal!! 2-7 De thuisgoalie laat zich de bal ontfutselen door Joris die de Senne bedient en de 2-7 eindstand op het bord zet.

 

Vervangingen:

25 min Steven Mertens door Brendan

 

Doelpunten:

0-1 Joris

1-2 Brendan

1-3 Lange

1-4 Brendan

1-5 Joris

2-6 Joris

2-7 Senne

 

- Geen hoogstaande wedstrijd waarbij G.B. door het missen van een pak kansen zichzelf het moeilijk leek te maken. Na de pauze was er echter geen houden meer aan en werd het nog een vrij ruime zeg.

- Senne en Brendan werden tot man van de match verkozen.

- Met deze zege blijft G.B. in 2017 ongeslagen en werd elke wedstrijd zelfs winnend afgesloten.

- Volgende week volgt de moeilijke thuiswedestrijd tegen de veteranen van Hal. Iedereen terug op post om deze mooie reeks verder te zetten.

Nabeschouwing

Er is nog geen nabeschouwing beschikbaar

Voorbeschouwing

Voetbalvrienden,

Na lange tijd nemen we het nog eens op tegen de Haecht Boys van Hechtel.  In 2014 stond er een match gepland maar deze kon door een dubbele boeking niet gespeeld worden... We weten dus niets over de tactiek & opstelling van onze tegenstander?!?!  Na wat research kan ik wel zeggen dat we niet tegen de minste ploeg gaan spelen!! 

Wij zelf zijn 2017 verschroeiend begonnen met een 9 op 9 en 14 goals op 3 matchen, we gaan dus vol vertrouwen naar Hechtel.
Toch zullen we weer enkele sterkhouders moeten missen... zo zijn Marnick, Pieter, Seeger, Bossie, Thoelen en Bram er niet.  Wel kan T1 terug beroep doen na 3 maanden op Brendan, welkom terug Bren!! Na een weekje afwezigheid sluit Cams terug bij de groep aan en komt Luts nog is uit het verre Antwerp. 

C'mon GB !!!

We komen samen om 15u in de kring.
Voor degenen die rechtstreeks rijden: adres speelveld: Lupinestraat 3940 hechtel-eksel

Doelpunten

(nog) niet beschikbaar

Vervangingen

(nog) niet beschikbaar

Afbeeldingen