... and beer ...

G.B. - Wrakken

Wedstrijdverslag

G.B. bijt zijn tanden stuk op de strijdlustige Wrakken.

De G.B. begon het best aan de wedstrijd. Al na 1 minuut onderschepte Brendan een te korte terugspeelbal, de goed uitgekomen bezoekende goalie voorkwam echter een vroege treffer. Even later haalde Camps uit van net buiten de grote rechthoek. Zijn loeier scheerde net aan de voor G.B. verkeerde kant van de paal. Op het kwartier plots een koude douche voor de thuisploeg. De eerste Wrakkense aanval was immers meteen ook raak. Eerst redde Mertens nog knap met de voet, maar op de daaropvolgende rebound was hij kansloos. De 0-1 stond op het bord. De G.B. liet het niet aan zijn hart komen en ging meteen op zoek naar de gelijkmaker. Camps en Marnick waren alert op goed genomen hoekschoppen van lange, maar hun kopballen gingen net over. Even later kon Lange vrij aanleggen, maar ook zijn shot ging ver over. Plots scoorde G.B.  3 keer binnen de 5 minuten. Maar zowel de doelpunten van Camps,Schuyten als Raf werden afgekeurd wegens buitenspel. Vijf minuten voor het rustsignaal leek Schuyten te scoren. Hij miste echter oog in oog met de bezoekende doelman een unieke kans om de bordjes in evenwicht te zetten. Even later kwamen de Wrakken nog eens opzetten, Mertens was echter attent op een schot uit de tweede lijn. Net voor de pauze kreeg de G.B. toch wat het verdiende. Corner Lange, assist Marnick met Bosman op de juiste plaats om de verdiende 1-1 tegen de netten te knikken.

Wie dacht dat G.B. de 2de helft makkelijk over de Wrakken heen zou walsen had het mis. De Wrakken speelden met veel volk achter de bal en hielden makkelijk stand tegen een moedeloos G.B. De bezoekers kregen op de counter zelfs de beste kansen, maar gelukkig stond Mertens sterk te keepen en behoedde hij de thuisploeg van een achterstand. Pas in de 60ste minuut kwam de G.B. een eerste keer opzetten. Bosman legde aan, maar zijn schot spatte uiteen op de lat. Dit was voor de G.B. meteen het sein om een furieus slotoffensief in te zetten. De moegestreden Wrakken moesten nu plots wel achteruit en de G.B. creëerde de laatste vijf minuten de ene open kans op de andere. De bal wou er echter niet in. Lange miste van kortbij en Brecht  besloot nog 2 keer op de lat. Ook Bosman slaagde er op straffe wijze in een bal op de doellijn niet tegen de netten te werken. De Wrakken kwamen met de schrik vrij, hielden stand tot het laatste fluitsignaal en gingen zo toch wel verdiend met een punt aan de haal.

Doelpunten:

1-1 Bosman

• Matige wedstrijd van de G.B. Vooral de tweede helft werd zonder overleg met veel volk voor de bal blind aangevallen. Buiten de laatste 10 minuten hielden de Wrakken de G.B. dan ook moeiteloos af.
  • Een excuus was wel de erg slechte staat van het veld. Combineren op deze hobbelige vlakte was echt wel moeilijk
  • Stef die weer sterk presteerde werd tot man van de match verkozen.

Nabeschouwing

Er is nog geen nabeschouwing beschikbaar

Voorbeschouwing

Zaterdag ontvangt G.B. de wrakken uit Lummen. Ginder winnen we meestal vrij makkelijk. Thuis echter hebben we het vreemd genoeg steeds een pak moeilijker tegen hen. In ons laatste thuisduel klopten we hen dan ook maar nipt met 1-0.

Terwijl we vorige week nog 14 spelers hadden is het dit weekend weer krabbelen om een elftal bijeen te krijgen. Zowel Arno,Pieter,Steven Mertens,Reet,Fabio als Seeger zijn afwezig. T1 heeft Wout al opgeroepen zodat we momenteel aan 10 man komen.

Daar ODT Bascule ook thuis speelt begint de wedstrijd om 15:30h