... and beer ...

Berkenbos - G.B.

Wedstrijdverslag

Makkelijke zege in troosteloze wedstrijd.

Aan de weersomstandigheden kon het niet liggen. Onder een prachtig lentezonnetje werd er om 15:10 afgetrapt. Inderdaad 10 minuten later dan voorzien. Berkenbos moest immers een aantal spelers missen en pas in laatste instantie kwam er een tiende speler opdagen.

Met een man meer nam G.B. meteen het heft in handen. Goed voetballen was echter onmogelijk op de wel erg hobbelige akker bezaaid met boterbloempjes. G.B. had zo ongeveer 80 procent balbezit maar de muur van 10 verdedigende Berkenbossers slopen was in deze omstandigheden echt niet makkelijk. Na twintig minuten scoorde Arno op aangeven van Bossie uiteindelijk toch met het hoofd. De ban eindelijk gebroken en 3 minuten later was de match al gespeeld. Pieter legde immers op zijn gekende manier de 0-2 in het mandje. Voor de rest was het weer huilen met de pet op. G.B. voortdurend in balbezit maar de slordigheden waren niet te tellen. Net voor de rust toch nog een prachtige actie van Bossie. Hij zette als van ouds 3 man in de wind om dan Arno de 0-3 op een schoteltje aan te bieden.

Over de tweede helft iets zinnigs schrijven is niet makkelijk. Geen enkele G.B.-er had er precies nog zin in. De thuisploeg de hele eerste helft geen enkele keer over de midden lijn verschenen, kreeg plots 2 goede mogelijkheden om te scoren. Jolan toonde echter zijn klasse was vastberaden de nul te houden. Verder kwam de thuisploeg dan ook niet meer want even later viel er nog een speler uit en stonden er maar 9 Berkenbossers meer op het veld. Doch de G.B. deed weinig met deze numerieke meerderheid. Slordige passes, geen overzicht en vooral open kansen missen. Zelfs vanop de kleine rechthoek kreeg men de bal niet in open doel gelegd. Het leek op een bepaald moment meer op slap stick dan voetbal. Soit, uiteindelijk werd er toch nog 2 keer gescoord. Dit via Steven Schuyten en Bossie zodat er bij het laatste fluitsignaal uiteindelijk nog een 0-5 forfaitscore op het bord stond.

Vervangingen:

35 min Steven Mertens door Senne

Doelpunten:

0-1 Arno

0-2 Pieter

0-3 Arno

0-4 Schuyten

0-5 Bossie

- Het was een wedstrijd om zeer snel te vergeten. Doch door deze zege hebben we toch een mooie kaap bereikt van 25 wedstrijden zonder nederlaag. De laatste 12 wedstrijden pakten we zelfs steeds de volle buit.

- Steven Schuyten altijd gemotiveerd om er vol voor te gaan werd weerom tot man van de match verkozen

Nabeschouwing

Er is nog geen nabeschouwing beschikbaar

Voorbeschouwing

Na een weekendje vrij komt zaterdag G.B.  nog eens in actie. Mireille Berkenbos wacht ons dan  op om de degens te kruisen.Het zal niet simpel worden om de drie punten terug mee naar de kring te nemen. We missen tijdens dit paasweekend immers heel wat spelers. En niet de minste. Zowel Stan,Lange,Cams,Brecht,Nick,Reet,Kristof als Seeger zijn niet van de partij. Gelukkig komen Bram en Arno ons uit de nood helpen terwijl ook Jolan nog eens plaats neemt onder de lat. Als er niemand meer last minut af belt beschikken we dan ook over 12 spelers.

Iedereen wordt om 14.00h in de kring verwacht.