... and beer ...

G.B. - Veteranen Termien

Wedstrijdverslag

G.B. pakt volle buit tegen Termien.

De wedstrijd kwam maar moeizaam op gang. Veel duels en inzet maar beide ploegen slaagden er niet in de defensies te verontrusten. Het eerste kwartier viel er dan ook weinig te beleven. Het spel lag vooral stil door vele overtredingen en discussies. Het eerste G.B. doelpunt viel na een kwartier dan ook plots uit de lucht. Een knappe combinaties tussen de gebroeders Mertens werd de oudste afgewerkt en de 1-0 was een feit. Termien leek even aangeslagen en voor ze het goed en wel beseften kregen ze er twee minuten later een tweede om de oren. Geus kopte een goed genomen vrije trap staalhard voorbij het Termien sluitstuk. 2-0 en G.B. op rozen. De bezoekers probeerden iets terug te doen en combineerden telkens wel vlot tot net voorbij de middenlijn. Maar daar stokte het dan ook altijd. Zo hield G.B. vrij makkelijk stand en was men op de counter nog een paar keer gevaarlijk. MK glipte nog door de buitenspelval en verscheen alleen voor doel maar besloot op de doelman. De goed gevolgde Brendan leek alsnog te scoren maar liet de open kans liggen. Zo bleef de 2-0 tot aan de pauze op het bord staan.

Tweede helft zelfde spelbeeld. Termien eiste de bal op maar de G.B. defensie in de problemen brengen zat er echt niet in. G.B. loerde nu op de counter en had daar met de ingevallen Robin het ideale wapen voor. Na 10 minuten leek hij ook te scoren, maar de bezoekende doelman redde met de voet. De goed gevolgde Bossie legde echter droog de 3-0 in het mandje. Match gespeeld. Zeker toen nog eens tien minuten later Brecht op assist van Robin de 4-0 aan tekende. De laatste 10 minuten nam G.B. gas terug en dacht men gemoedelijk de zege over de streep te trekken. Termien bleef echter op zoek gaan naar een eerredder en slaagde er nu wel in Leeten te bedreigen. Leeten hield aanvankelijk met een prachtige tussenkomst zijn net nog schoon maar 5 minuten voor tijd moest hij zich dan toch gewonnen geven op een trap vanuit de tweede lijn. Twee minuten later scoorde Termien zo waar een tweede keer en begon men nog in een stunt te geloven. In de slotminuut nam Robin echter alle twijfels weg en zette op aangeven van Joris de 5-2 eindstand op het bord.

Nabeschouwing

- 21 ste wedstrijd zonder nederlaag voor G.B. en 7 de zege op rij. Echt memeorabel was de zege zaterdag echter niet. Er werd langs beide zijde te weinig gecreëerd en het spel lag te veel stil door fouten en discussies om van een aangename wedstrijd te spreken.

- Joris onze betrouwbare motor op het middenveld werd tot man van de match verkozen.

- Op naar de derby van volgende week tegen Mireille Berkenbos . Iedereen op scherp om ook hier de zege te pakken en s avonds met een goed gevoel het club feest te kunnen aanvatten.

Voorbeschouwing

Beste aanhang van de Geren-bij

Morgen is het weer zaterdag, opnieuw tijd om die zalige geur van de grasmat op te snuiven..kameraadschap, pintjes en gewoon een lekker balletje trappen, zalig toch! Daarvoor doen we het..We ontvangen de veteranen van Eendracht Termien, onze vorige ontmoeting werd 1-6 in ons voordeel, morgen gaan we er alles aan doen om de punten thuis te houden en voor onze 21ste ongeslagen wedstrijd op rij gaan! 13 beesten hebben we ter beschikking om deze tegenstander te bekampen..In doel hebben we ons "Geel Parkietje" Leeten, ervoor onze onverwoestbare muur onder leiding van "Keizer" Cau, "Gogogadget" Nick, "El Capitano" Marnick en “Dancing with the stars” Bavo. Op het middenveld de abnormaal draaiende motor: "KDB" Paletti,"Red Thunder” Geus en "King" Cuppie. Met onze lopers "Witte Ethiopiër” Bren, “Plantendeskundige” Doriano en “Trukendoos” Bossy. En in het punt “Big Fella" Mertens en “El Fenomeno” Mk!

Komop makkers! We gaan voor niks minder dan een overwinning, iedereen fris en nuchter aan de aftrap. We komen samen om 14u in de Kring of 14u25 op de plein.

De heren van dienst zijn Steven M en Paletti

Doelpunten

15 min 1-0 MK
17 min 2-0 Geus
40 min 3-0 Bossie
50 min 4-0 Brecht
65 min 4-1
68 min 4-2
70 min 5-2 Robin

Vervangingen

35 min Mk door Robin
35 min Bavo door Marnick
35 min Doriano door Bossie