PASSION, DEDICATION, FRIENDSHIP!
... and beer ...

G.B. - Veteranen Hulst

Wedstrijdverslag

Dominant G.B. laat zege liggen.

Vanaf het eerste fluitsignaal hield G.B. de tegenstander op eigen helft. De bezoekers hadden handen en voeten te kort om een aandringend G.B. af te houden. De eerste reuze mogelijkheid was voor Cams die na een knappe assist van Bossie de bal maar binnen te duwen had. Hij knalde echter van dichtbij de bal tegen de lat. Even later werd Mertens junior het straatje ingestuurd. Maar net als hij wou afwerken struikelde hij ongelukkig over de bal. De daarop volgende fase was het toch raak. Na slecht uitverdedigen van de Hulst defensie onderschepte Cams de bal en legde het kleinood simpel in het mandje. Hierna liet G.B. de druk wat los en kwam Hulst een eerste keer piepen. De witte had een beenreflex nodig om een loeier van uit een scherpe hoek uit zijn doel te houden. Even later leek Witte geklopt toen hij oog in oog kwam met een Hulstenaar. Gelukkig ging diens lob millimeters over het doel. De G.B. leek hierdoor wakker geschud en nam het heft weer in handen. Cams kreeg 10 minuten voor de rust een unieke kans om de score te verdubbelen maar liet deze onbegrijpelijk liggen. De G.B. bleef echter aandringen en net voor het rustsignaal scoorde Cams als nog zijn tweede. Dit na een assist van Joris, maar ook Nick verdient credits bij dit doelpunt. Hij onderschepte knap een bezoekende aanval om dan met een prachtige pass Joris te lanceren. Zo werd er met een 2-0 op het bord de kleedkamers opgezocht.

Na de rust meteen weer een dominant G.B. De eerste tien minuten werd er kans op kans afgedwongen, maar allemaal vakkundig de nek omgewrongen. Hulst weigerde ondanks de achterstand hoger te spelen en loerde op de counter. Doordat de G.B. slordiger begon te voetballen kwamen die counter kansen er ook. Tot overmaat van ramp voor de G.B. was het bij de eerste uitbraak al raak. Een licht toegekende vrije trap werd knap in de winkelhaak gepoeierd. De kansloze witte kon alleen maar de bal uit het net halen. Plots zat er terug spanning in de match. Zeker omdat G.B. enkele tellen later weer een unieke kans op de 3-1 liet liggen. Zo bleven de Hulstenaren er in geloven. En terecht want een kwartier voor affluiten stond G.B. na balverlies weer met veel te veel volk voor de bal. Met 1 pas werd de eenzame Hultse spits gelanceerd. Witte kwam iets te snel uit zijn doel en werd met een bruggetje geklopt. De 2-2 was een feit. De G.B. probeerde hierna nog alles om toch nog de zege te pakken. Er werden nog een pak open kansen afgewongen. Maar onbegrijpelijk ging er niet eentje meer tegen de touwen. Als de bezoekende goalie dan toch eens geklopt was verhinderde Paal en lat een 3de treffer. Net voor affluiten kreeg men nog bijna helemaal het deksel op de neus. Gelukkig kwam een Hulstenaar net een teenlengte te korte om een scherpe voorzet tegen de netten te duwen. De 2-2 bleef dan ook tot het eindsignaal op het bord.

 

Doelpunten:

1-0 Cams

2-0 Cams

 

- Na twee wedstrijden nog geen zege voor de G.B. We waren de vorige jaren anders gewend. Het voetbal was wel al beter dan vorige week. Als we nu de kansen ook nog eens afmaken gaat die eerste overwinning er zeker snel komen.

- Cams die twee maal scoorde werd tot man van de match verkozen.

- Dikke mercie aan de gastspelers. En vooral aan Steven Schuyten die deze week hemel en aarde verzet heeft om elf spelers bij elkaar te krijgen. Hopelijk zijn volgende week alle tennis boys terug en is het spelerstekort opgelost.

Nabeschouwing

Er is nog geen nabeschouwing beschikbaar

Voorbeschouwing

Zaterdag moet G.B. voor de tweede keer dit seizoen de wei in. Tegenstander is dit keer  Hulst. Na het debacle van vorige week hebben we serieus iets recht te zetten. Maar het is triest hoe weinig spelers we momenteel bij elkaar krijgen. Tot nu toe hebben we er nog maar 9 bereidwillig gevonden. Als T1 eventueel in doel gaat hebben we er toch al 9,25. Hoewel we vorig jaar Hulst nog  met 2-6 klopten zal het in de huidige omstandigheden niet simpel worden om de punten thuis te houden. T1 rekent er op dat de spelers die wel aanwezig zijn zich dubbel willen plooien om de uitschuiver van vorige week recht te zetten.

 

Iedereen wordt om 14.00 h in de Kring verwacht.

Steven Schuyten en Nick zijn van dienst.

Doelpunten

(nog) niet beschikbaar

Vervangingen

(nog) niet beschikbaar

Afbeeldingen