PASSION, DEDICATION, FRIENDSHIP!
... and beer ...

G.B. - Ubbersel

Wedstrijdverslag

G.B. redt meubelen in de slotseconden.

 

De wedstrijd kon niet beter beginnen voor G.B.. Bij de eerste beste aanval werd MK diep gestuurd. Deze twijfelde niet en knalde op doel. De bezoekende goalie miskeek zich op het schot en de vroege 1-0 was een feit. Ubbersel was echter niet aangeslagen en nam de wedstrijd stevig in handen. Al meteen moest Leeten zijn kunnen laten zien. Na een te korte terugspeelbal kwam hij gevat uit en redde knap. Even later onderscheidde hij zich nog een tweede maal met een knappe save op een schot vanuit de tweede lijn. Ubbersel speelde sterk en G.B. zag af. Doch kreeg G.B. ook enkele goede mogelijkheden op de counter. Vooral via MK die een paar keer dicht bij zijn tweede treffer kwam. De bezoekende doelman was nu echter wel wakker en liet zich geen tweede keer kloppen door onze spits. Pal op minuut twintig scoorde Ubbersel de verdiende gelijkmaker. De G.B. defensie werd opgerold, Leeten probeerde zich nog breed te maken maar de bal werd buiten zijn bereik in het mandje gelegd. 1-1 en alles te herdoen. Na de gelijkmaker nam Ubbersel wat gas terug en herstelde G.B. het evenwicht. Op enkele halve mogelijkheden na kwamen beide defensies niet meer in de problemen en werd de 1-1 score mee naar de kleedkamers genomen.

Ubbersel begon sterk aan de 2 de time. De bezoekers leken meteen ook te scoren, maar Leeten hield met twee straffe reddingen de bordjes vooralsnog in evenwicht. Ubbersel domineerde echter en G.B. kreeg het moeilijk om de bezoekers af te houden. Een bezoekend doelpunt hing in de lucht en na 10 minuten was het van dat. Een Ubbersel aanvaller werd foutief afgestopt binnen de grote rechthoek. De scheids legde de bal op de stip. De elf meter werd feilloos omgezet en de 1-2 was een feit. G.B. probeerde iets terug te doen maar had het moeilijk zich in de wedstrijd te knokken. Ubbersel kreeg nu enkele goede mogelijkheden op de counter maar verzuimde het om de wedstrijd af te maken. De laatste 10 minuten van de wedstrijd zette G.B. alles op alles. T3 zetten Kris Caubergs mee in de spits en men probeerde hem met lange ballen te bereiken. Ubbersel werd plots zenuwachtig en kwam zeer goed weg toen een schot van Doriano op de paal belandde. G.B. bleef aan dringen maar leek toch in het zand te bijten. Tot in de slotseconde Kris een Lange bal verlengde naar Joris die tot ieders verbazing plots alleen voor doel stond. Joris bleef ijzig kalm en knalde de 2-2 droog tegen de touwen.

Nabeschouwing

- Aangename sportieve derby. Een sterk Ubbersel was over heel de wedstrijd bekeken misschien wel de betere ploeg , maar G.B. had ook zijn kansen. Uiteindelijk werd op karakter nog een gelijkspel uit de brand gesleept.

- Leeten hield ons op met enkele cruciale reddingen recht en werd oververdiend tot man van de match verkozen.

- Maar vooral een dikke chapeau aan heel het team  om dit sterk Ubbersel van een overwinning te houden.

- Op naar de volgende topper tegen de veteranen van Stal sport. Dit duel vindt uitzonderlijk vrijdag al plaats. Het uur wordt nog door gegeven. Iedereen op post!!

Voorbeschouwing

Beste Gladiatoren van de Geren-bij

Hopelijk zijn jullie klaar voor oorlog! Zaterdag op de affiche DE enige echte derby! Een wedstrijd op het scherpst van de snee. Een match die door beide ploegen absoluut gewonnen moet/wilt worden, Geren-bij-Ubbersel!!! Deze ploeg moet ik aan niemand meer voorstellen neem ik aan. We beschikken over maar liefst 14 krijgers die het zullen moeten waarmaken: Tussen de palen “Tweety” Leeten, de achterlinie onder leiding van “houthakker” Stef, “Dr. Gadget” Nick, “Keizer” Cau en “Dancing with the stars” Bavo. Het hart van de ploeg, “Radja” Bait, onze eigen “KDB” Paletti, “Red Thunder” Geus en “Buffel” Nico! Op de flanken “witte Ethiopiër” Brendan, “Dare2Zlatan” Conte en Doriano “de speer”. Tot slot, aan het kanon “Local Legend” Mk en “Trukkendoos” Bossy! Komop Makkers!!! Supporters op post om onze jongens te komen aanmoedigen! En iedereen scherp en nuchter aan de aftrap! Beastmode time!

We komen samen om 14u in de Kring 

Doelpunten

5 min 1-0 MK
20 min 1-1
45 min 1-2
70 min 2-2 Joris

Vervangingen

35 min MK door Bossie
35 min Conte door Doriano

Afbeeldingen