... and beer ...

G.B. - Tuinwijk Zonhoven

Wedstrijdverslag

Verdiende zege tegen Tuinwijk Zonhoven

1 min.  Kopballetje Steven Mertens op corner van Pieter recht in de handen van de bezoekende doelman.

10 min. Knappe dieptepas Steven Mertens op Seeger. Deze besluit te slap in de handen  van de goalie.

11 min. Moeilijke harde terugspeelbal Reet op Fabio. Deze redt zich echter behendig uit de moeilijke situatie.

13 min. Goal!!! 1-0 Weer Knappe dieptepas van Steven Mertens. Dit keer op Pieter die koelbloedig de bal in het mandje legt.

16 min. Eerste echte kans voor de bezoekers. De rechterflank van de G.B. laat zich in de luren leggen. De bezoekende aanvaller probeert Fabio te lobben, deze staat echter pal en redt makkelijk.

23 min. Zeer knappe G.B. aanval over de linkerflank. Via Steven Schuyten en Seeger krijgt Steven Mertens de kans om te scoren. De goed uitgekomen bezoekende doelman gooit echter met een kamikaze sprong zich voor het leder en voorkomt zo in extremis een treffer.

24 min. Steven Mertens kan nog eens aanleggen. Zijn loeier gaat net over.

25 min. Mistasten in de Tuinwijk defensie geeft Lange een unieke kans om het leder in een leeg doel te leggen. Hij laat het cadeau echter onbegrijpelijk liggen.

33 min.  Goal!! 1-1 De bezoekers komen nog eens een zeldzame keer over de middenlijn. Fabio verkijkt zich volledig op een mislukte voorzet en slaat de bal in eigen doel. De bordjes staan onverwachts weer gelijk.

35 min. Plaatsballetje van Lange vliegt net naast de kruising in doeltrap. De 1-1 blijft zo tot aan het rustsignaal op het bord staan.

36 min. Meteen mooie kans voor Pieter. Hij komt echter net een teenlengte te kort om te scoren.

37 min.  Goal!!! 2-1 Enig mooie combinatie Steven Mertens-Kristof Mertens – Pieter. Deze laatste werkt de prachtige aktie mooi af en zet zo de thuisploeg weer op voorsprong.

45 min. Kristof wordt het straatje ingestuurd. De bezoekende goalie komt echter alert uit zijn doel en verhindert een derde tegentreffer.

52 min. Assist Pieter op Steven Mertens. Deze besluit echter net naast.

62 min. Grote kans Lange om de wedstrijd te beslissen. Hij besluit echter met zijn mindere voet op de doelman.

65 min Goal!!! 3-1 Lange stuurt Steven Schuyten het straatje in. Deze legt knap breed op Kristof Mertens die de bal maar in het lege doel te leggen heeft. Match gespeeld.

68 min. Goal!!  4-1 Pieter doorgedrongen op rechts probeert de bal voor doel te trekken. Zijn voorzet wijkt echter af op de voet van een bezoekend verdediger en belandt zo achter de kansloze Tuinwijk doelman in doel.

70 min. De correct en goed leidende Baar maakt een einde aan de wedstrijd.

Doelpunten:

1-0 pieter

2-1 Pieter

3-1 Kristof

4-1 Pieter

• G.B. was in deze aangename wedstrijd duidelijk de betere van een sportief Zonhoven. Met goed en vlot combinatie voetbal werd de tegenstander continu onder druk gezet. Alleen scoren bleek een probleem, maar uiteindelijk werden er zoveel kansen afgedwongen dat er toch nog 4 keer raak getroffen werd.
  • Marnick die weer een degelijke en secure wedstrijd speelde werd voor de 3 de keer op rij tot man van de match verkozen. Trouwens een dikke pluim voor heel de verdediging. Tuinwijk kvond  gedurende heel de wedstrijd amper een gaatje in de solide G.B.- defensie.
  • Uiteindelijk ook nog een dikke mercie aan onze gastspelers Dieter en Wout. Beide speelden een sterke wedstrijd.