G.B. - ST2000

GB klopt nu ook thuis ST2000

G.B. startte sterk met in de derde minuut meteen een reuze mogelijkheid voor Steven Mertens. Hij werd door Baldelli alleen voor doel gezet maar knalde onbesuisd over. Een paar minuten later  identieke fase met dezelfde hoofdrolspelers, en spijtig genoeg zelfde afloop. Derde keer goede keer dachten beide heren en op het kwartier stuurde Baldelli Mertens nogmaals de diepte in. Dit keer pakte Steven de bal perfect mee en legde beheerst de 1-0 in het mandje. St2000 was ondertussen ook wel al gevaarlijk geweest met een afstandsloeier die maar net over zoefde. En daar bleef het niet bij want de bezoekers gingen vol overgave op zoek naar de gelijkmaker. In de twintigste minuut leek die een feit. Flavio blokte een afstandsloeier knap af maar het leder belandde pal in de voeten van een ST2000 aanvaller die maar binnen te duwen had. Gelukkig slaagde deze er in de bal nog naast te trappen. De G.B. besefte dat men hier goed weggekomen was en nam het initiatief weer in handen. Met knap voetbal werd nu kans op kans afgedwongen. Zowel Steven Mertens,Lange als Joris kregen enkele unieke mogelijkheden om de score uit te diepen maar lieten dit na. En zoals dikwijls krijg je dan het deksel op de neus. Vijf minuten voor de koffie immers scoorden de bezoekers de gelijkmaker. De kansloze Flavio kon alleen maar de bal uit de netten halen en alles was weer te herdoen.

Na de rust meteen een reuze mogelijkheid voor G.B. om terug op voorsprong te komen. Baldelli had op aangeven van Senne de bal maar in het lege doel te tikken maar legde het leder tot ieders verbazing naast de kooi. Na deze veelbelovende start namen de bezoekers de wedstrijd plots in handen. Bij de G.B. was de organisatie weg en nu was het St200 de meest dreigende ploeg. Gelukkig stond Flavio sterk te keepen en kwam een paar keer gevat tussen. Op het kwatier leek hij verslagen door een prachtig afstandsschot. Gelukkig belandde de bal via de onderkant van de lat terug in het veld. Hier kwam G.B. wel zeer goed weg en straffer nog een minuut later stond men zelfs terug op voorsprong. Lange door Thoelen het straatje ingestuurd, leverde de perfekte voorzet af tot bij Senne die koel afwerkte. Een mokerslag voor de bezoekers, maar die gaven zich nog niet gewonnen en gingen voluit op zoek naar de gelijkmaker. De G.B. defensie hield echter vrij vlot stand. De bezoekers waren maar 1 keer meer echt gevaarlijk met een kopbal die net naast ging. De G.B. daarentegen prikte er 10 minuten voor tijd nog wel eentje tegen de touwen. Afwerker van dienst was dit keer Baldelli. 3-1 en boeken dicht. ST2000 drong immers niet echt meer aan en voor G.B. hoefde het niet meer. De derde helft kon beginnen.

35 min Steven Mertens door Marnick

60 min Senne door Steven Schuyten

10 min 1-0 Steven Mertens

50 min 2-1 Senne

60 min 3-1 Stefano

- Op basis van de kansen een verdiende overwinning voor G.B. Vooral de eerste helft had men de wedstrijd al lang moeten beslissen, maar liet de afwerking te wensen over. De tweede helft was een pak minder van kwaliteit maar vielen gelukkig de doelpunten wel waardoor de derde zege op rij een feit was.

- Senne weer alom aanwezig werd met ruime voorsprong tot man van de match verkozen.

Voetbalvrienden,

Morgen treffen we voor de 2de keer dit seizoen ST2000. De laatste keer wonnen we met overdreven 2-5 cijfers. We mogen ervan uitgaan dat het morgen een heel andere match gaat zijn en ST2000 op revanche uit is!!

We missen morgen weer enkele sterkhouders door kwetsuren, familiale verplichtingen en tennis. Toch zijn we net met 11, Paletti die nog last heeft van zijn teen gaat toch proberen en op dit moment is Baldelli aant bezwijken voor mijn charmes en denk ik dat hij morgen toch komt.