PASSION, DEDICATION, FRIENDSHIP!
... and beer ...

GB - Rena Boys

Wedstrijdverslag

Er is nog geen wedstrijdverslag beschikbaar

Nabeschouwing

Er is nog geen nabeschouwing beschikbaar

Voorbeschouwing

Makkers van het voetbalgebeuren

Zaterdag onze eerste thuismatch van het seizoen! Chef chaufage heeft kunnen regelen dat we op de prachtige a-plein mogen spelen. Dikke merci hiervoor! Normaal kwamen de stoempers uit Westerlo op bezoek maar deze hebben afgebeld wegens te weinig spelers, daarom spelen we morgen tegen de Rena boys uit Leopolsburg. Weer een ploeg die nog onbekend is voor ons, ik verwacht iedereen dus fris en gedreven aan de aftrap aub. We beschikken over 14 stevige voetballers om de eerste 3 thuispunten te bemachtigen. Ons “geel parkietje” Leeten in doel met  daar voor onze menselijke muur “keizer” Caubergs, “newlywed red thunder” Geus en “houthakker” Stef, “dr gadget” Nick en “el capitano” Marnick. Dan onze motor met heel wat PK’s, “radja” Bait, “Italian stallion” Baldelli, “KDB” Paletti, “kung-fu” Doriano, “patatje oorlog” Rogiers en “daretozlatan” Conte. En dan hebben we nog onze spitsbroers “big fella” Mertens en “el fenameno” MK die de netten zeker gaan doen trillen! Zeer benieuwd wat onze nieuwe T1 Schuyten hier mee gaat doen..

Omdat we vanaf nu allemaal een mooie polo hebben van de ploeg verwacht ik ook dat iedereen deze aandoet voor de match, wie zijne nog niet heeft gekregen krijgt deze morgen! Nog is super super super fel bedankt aan de sponsors om dit mogelijk te maken. Tassen hoodies en polo’s van de ploeg, nu komen we overal als een echt “team”! 

We komen samen om 14u10 in de Kring of om 14u30 aan de plein, supporters op post voor een mooi potje zaterdagnamiddag voetbal! C’mon Geren-bij!!!!!

De heren van dienst zijn Nick en Schuyten

Doelpunten

1-0 MK
1-1
2-1 Paletti
3-1 Paletti
4-1 MK
4-2

Vervangingen

15 min Bait -> Joris
35 min Rogiers -> Stef
55 min MK -> Schuyten

Afbeeldingen