GB - Red Star Laren

G.B. laat zege in slotseconde vliegen.

De wedstrijd begon aan een hoog tempo. Beide ploegen jaagden elkaar op en de man in balbezit kreeg amper tijd het kleinood te controleren. Dit resulteerde er in dat er amper doelgevaar te noteren viel. Pas op het kwartier werd een doelman een eerste keer belaagd. Het waren de bezoekers die met een vluchtschot van net buiten de grote rechthoek richting G.B. doel knalden. Ferla moest echter niet ingrijpen want het leder vloog een paar metertjes over het kader. Een paar tellen later slaagde ook G.B. er een eerste keer in de Laren doelman te bedreigen. Maar ook Geus knalde op aangeven van Cams het leder ver over doel. Daarna hielden beide elkaar weer perfect in evenwicht en leek de 0-0 bij de rust een logisch gevolg. Vijf minuten voor het rustsignaal viel er echter plots een doelpunt uit de lucht. Het was de G.B. aanhang die mochten juichen. Geus die met wat geluk het leder net voor de rechthoek in zijn voeten kreeg twijfelde niet en knalde onhoudbaar de 1-0 tegen de touwen. Laren probeerde nog wel iets terug te doen, maar verder dan een ongevaarlijk kopballetje op hoekschop kwamen ze niet meer. Zo ging G.B. met een krappe voorsprong de rust in.

G.B. begon sterk aan de 2 de time en had via Geus meteen de kans om de score te verdubbelen. Hij knalde het leder maar net over doel. Even later werd diezelfde Geus alleen voor doel gezet. Hij besloot het leder echter op de goed uitgekomen doelman. G.B. was nu sterker dan de bezoekers en bleef kansen creëren. In de 50 ste minuut was het weerom Geus die op aangeven van Brecht kon op doel knallen. De bezoekende goalie pareerde echter knap. Even later stond Cams aan het kanon en knalde een vrije trap vanop 35 meter richting doel. Maar ook hier wist de sterk keepende Laren doelman raad mee. Cams kreeg even later nog een herkansing maar kopte van kortbij een corner net over. G.B. verdiende nu intussen wel een tweede treffer maar de bal wou er niet in. Geus kreeg een kwartier voor tijd nog eens een unieke kans om zijn tweede in het mandje te leggen. Het Larense sluitstuk schudde echter weer een prachtige parade uit zijn mouw en hield zo de bezoekers in de match. Zo bleef het verschil maar 1 doelpunt en was Laren nog niet verslagen. De laatste 10 minuten kon G.B. de druk niet meer aanhouden en moest men gas loslaten. Geen nood echter want de bezoekers slaagden er over de hele wedstrijd niet 1 keer de bal tussen het kader te plaatsen. Tot diep in de blessure tijd vanuit het niets een knal vanop 25 meter zomaar richting kruising vloog. Ferla gooide zich nog wanhopig naar de bal maar was verslagen en de 1-1 stond op het bord. De tijd was op waardoor G.B. niet meer kon reageren en zich moest neerleggen met de puntendeling.

- Sterke wedstrijd van G.B. dat vooral na de pauze sterker was dan Laren. Als je de kansen echter niet benut weet je dat je het deksel op de neus kan krijgen. Ook zaterdag sloeg deze oude voetbalwet toe zodat de zege uiteindelijk nog weg glipte.

- Bait die beresterk speelde werd verdiend tot man van de match verkozen. Hij is gelijk ook de nieuwe leider in het algemene klassement man van het seizoen.

Voetbalvrienden!

Zaterdag tegen red star laren, de laatste uitslag een pandoering van jewelste 8-2!!! We hebben dus duidelijk weer iets recht te zetten..vorig weekend hebben we een sterk staaltje voetbal laten zien en de tegenstander helemaal weggetikt. Hopelijk kunnen we dit nog eens herhalen en zo er voor de supporters weer een aangename namiddag van te maken.

Weer een hoop afwezigen zaterdag! T4 sprokkelt net 11 spelers bijeen, Ferla onder de lat Marnick Stef en Paletti (terug uit blessure) zorgen voor het blok, “the beast” Cams komt ons nog een laten zien wat duelkracht/loopvermogen en voetbalinzicht is! Dan hebben we Brendan Bait Brecht en Conte op het middenveld en Bossie en Geusens aan het kanon. Lijkt me een sterk elftal om de 3 punten proberen thuis te houden, Iedereen scherp is de boodschap!

Update: Schuyten komt als 12de man!

Samenkomst om 14u10 in de Kring

Bait en Palettti zijn van dienst

C’mon Geren-bij!

30 min 1-0 Geus
70 min 1-1

35 min Stef door Schuyten