GB - OC76

G.B. neemt vlot de maat van OC76

Vanaf de aftrap nam G.B. de match stevig in handen met in de 3de minuut meteen een grote mogelijkheid voor Pieter. Na een prachtige pas van Lange verscheen hij schuin alleen voor doel maar zijn plaatsballetje rolde millimeters naast de paal in doeltrap. Amper een minuut later open kans voor Baldelli. Oog in oog met de bezoekende doelman schoot hij echter overhaast hoog over. G.B. hield de druk hoog en een doelpunt kon niet uitblijven. In de 10 de minuut was het dan ook zo ver. Lange lepelde via een hoekschop de bal op het hoofd van Bossie die koelbloedig de 1-0 binnen knikte. Nu ging het plots wel zeer snel. Amper 2 minuten later immers knalde Pieter de 2-0 onhoudbaar tegen de netten om dan een paar tellen na de aftrap op een bijna identieke manier de 3-0 aan te tekenen. De bezoekers waren amper bekomen om nog eens 5 minuten later al een vierde treffer te slikken. En dit ja alweer via Pieter die op 10 minuten tijd er 3 in het mandje legde. De Bezoekers konden amper iets terug doen en zowel Pieter als Bossie kregen nog 2 goede kansen om de score voor de rust nog verder uit te diepen. De bezoekende doelman gaf zich echter niet meer gewonnen zodat met een 4-0 op het bord de naar de koffie kon.

Het eerste kwartier van de tweede helft gebeurde er weinig. G.B. haalde het niveau van de eerste 35 minuten niet meer en de bezoekers voetbalden nu aardig mee. Een eerredder scoren zat er voor hen echter niet in. Onze verdediging onder leiding van Stef was immers vastberaden de nul te houden en hield de schuchtere bezoekende aanvallen vrij makkelijk af. Het laatste kwartier ging G.B. nog eens op het gaspedaal staan. Eerst misten zowel Bossie als Pieter nog een paar open kansen, maar toch namen beide uitblinkers elk nog een doelpunt voor hun rekening. Pieter op aangeven van Cams met een knap lobje dat via de vingertoppen van de doelman tegen de netten rolde. Bossie via een knappe solo waarbij hij twee man in de wind zette om dan knap af te werken. Zo werd met een 6-0 zege de nederlaag van vorige week doorgespoeld.

35 min. Brendan door Senne

35 min. Brecht door Cams

35 min. Seeger door Marnick

40 min. Steven Schuyten door Luts

1-0 Bossie

2-0 Pieter

3-0 Pieter

4-0 Pieter

5-0 Pieter

6-0 Bossie

- Onverwacht makkelijke zege voor de G.B. tegen OC76 dat dit keer een maatje te klein was.

- Pieter die zijn zoveelste zuivere hattrick maakte en ondertussen al aan 50 treffers zit werd samen met Bossie en onze gelegenheidsdoelman Kawashima tot man van de match verkozen. Proficiat gasten!!

- Ook een dikke mercie aan Maurice die het fluitje nog eens opnam om de afwezige Baar te vervangen. Hij heeft het duidelijk nog niet verleerd en floot weer een foutloze wedstrijd.

- S Avonds werd er op het jaarlijks clubfeest weer gevierd tot in de vroege uurtjes. Lekker eten en vooral veel drank vloeide door ieders keelgat. Een van de hoogtepunten van de avond was uiteraard weer de uitreiking van de gouden schoen. Dit jaar haalde Pieter de trofee binnen. Foto’s van het hele gebeuren staan ondertussen reeds op de site. Onder fotos,Clubfeest 09042016 deel 1 en deel 2.

Zaterdag speelt G.B. gastheer voor OC76 uit Helchteren. Een zeer sterke tegenstander waar we het altijd moeilijk tegen hebben. Het zal dan ook niet makkellijk worden om de misstap van vorige week recht te zetten. Gelukkig recupereren we nu wel een heel aantal spelers. Alleen Stan,Steven Mertens en Reet ontbreken. T1 heeft er dan ook alle vertrouwen in dat we terug met de zege aanknopen.

Iedereen wordt fit en nuchter om 14.00h in de kring verwacht.