GB - Lindelhoeve VV.

G.B. zet sterk Lindelhoeven opzij.

Het was snel duidelijk dat dit treffen geen gezondheidswandeling zou worden voor G.B.. De bezoekers begonnen sterk aan de partij en lieten het balletje vlot rond gaan. G.B. vond zijn draai niet en moest noodgedwongen het initiatief aan de tegenstander laten. Doch was de eerste kans voor G.B. MK werd diep gestuurd, knalde op doel maar de goed uitgekomen Lindelhoeven goalie redde knap. Daarna domineerden de bezoekers weer zonder echt al te grote kansen af te dwingen. Op enkele halve doelpogingen na konden de bezoekers onze doelman Tom Leeten niet bedreigen. Doch pal op minuut negentien bij de eerste echte grote mogelijkheid was het wel meteen raak. De G.B. defensie werd netjes uitgespeeld en de kansloze Leeten kon alleen maar de bal nog uit zijn mandje halen. De 0-1 was op dat moment verdiend voor de bezoekers. Even later viel Doriano geblesseerd uit en werd hij vervangen door Bait. Bait een van de sterkhouders van het huidige G.B. was duidelijk gemotiveerd en nam de ploeg meteen op sleeptouw. Dit loonde want de wedstrijd kantelde en G.B. kreeg grip op de match. G.B. creëerde nu ook enkele goed e mogelijkheden maar Steven en MK kenden alsnog pech met de afwerking. Tien minuten voor de rust kwam de gelijkmaker er toch. MK omspeelde knap de doelman en de 1-1 was een feit. G.B. wou meer en drukte door. MK leek net voor de rust zijn tweede te scoren toch zijn plaatsbal belandde via de binnenkant van de paal terug in de handen van de goalie. Ook de bezoekers waren er nog eens dicht bij maar Leeten hield met een ultieme voetreflex zijn netten schoon. Zo bleef de 1-1 tot aan de rust op het bord staan.

G.B. begon sterk aan de tweede time. G.B. was nu baas op het middenveld en Lindelhoeven kraakte. Al na een paar minuten werd G.B. beloond voor zijn aanvalslust. Brecht bediende MK en de 2-1 was een feit. G.B. was niet meer van plan de tegenstander los te laten en bleef door drukken. Op het kwartier in de tweede time leek de match beslist. MK werd foutief afgestopt binnen de grote rechthoek en bal op de stip. Doch Brecht trapte de elfmeter slapjes in de handen van de doelman. G.B. was eventjes lichtjes aangeslagen en de bezoekers geloofden er plots weer in. De G.B. defensie echt verontrusten lukte hen echter niet. Het laatste kwartier vielen de bezoekers met 10 waardoor het voor G.B. makkelijker werd. Lindelhoeven bleef wel proberen maar moest meer en meer risico nemen. Hierdoor kreeg G.B. veel ruimte op de counter. Doch pas 5 minuten voor tijd kon men hier gebruik van maken en de match beslissen. Wie anders dan MK knalde zijn derde van de namiddag tegen de touwen en zette zo de 3-1 eindstand op het bord.

- Knappe wedstrijd van G.B. tegen een sterke tegenstander. Op achterstand komen en dan de scheve situatie zo recht trekken. Chapeau aan heel het team.

- MK die drie keer scoorde werd met 15 stemmen tot man van de match verkozen. Bait die ook een dijk van een wedstrijd speelde volgde met 13 punten op de tweede plaats en neemt daarbij de leiding in het referendum man van het seizoen.

Kameraadschap van de Geren-bij

Na de geweldige teambuilding van vorig weekend is het morgen weer zover, matchday! Weer een afzegging van de normale tegenstander KWB Hechtel wegens volk tekort, spelen we morgen nogmaals tegen een onbekende tegenstander nl. Lindelhoeve vv. We beschikken over een kern van 14 vaste krijgers! Ons sluitstuk “parkietje” Leeten met daarvoor de onverwoestbare muur met “Keizer” Caubergs, “gogogadget” Nick, “Red Thunder” Geus en “El Capitano” Marnick. Het hart van onze ploeg met sterkhouders “Radja” Bait, “King” Cuppie, “Italion Stallion” Baldelli en “KDB” Paletti. Met op de flanken “Kung-Fu” Doriano, “Daretozlatan” Conte en “Witte Ethiopiër” Brendan. En tot slot onze spitsbroers, “El Fenomeno” Mk en “Big Fella” Mertens! Met deze kleppers kunnen we het onze tegenstander wel eens heel moeilijk maken..komop beesten, morgen weer iedreen fris en met de volledige 200% inzet aan de aftrap!

We komen samen om 14u10 in de Kring of om 14u30 in de kleedkamer

De heren van dienst zijn: Nick en Brecht

19 min 0-1
26 min 1-1 MK
37 min 2-1 MK
65 min 3-1 MK

20 min Doriano door Bait
35 min Marnick door Conte
35 min Kris door Brecht