PASSION, DEDICATION, FRIENDSHIP!
... and beer ...

GB - KWB Hechtel

Wedstrijdverslag

Kleine zege na povere vertoning.

 

Net zoals vorige week kon de match niet beter beginnen voor G.B. Na 2 minuten lag de bal immers al in het mandje. En net als vorige week was het weerom Brendan die scoorde. Dit keer op een knappe assist van Conte. Na deze veelbelovende start viel er echter weinig te beleven. G.B. was wel de betere ploeg en domineerde rustig maar doelgevaar viel er nauwelijks te noteren. Een kopballetje van Brendan dat een half metertje over doel vloog en een voorzet van Conte die net over waaide was het enige dat de eerste 20 minuten te noteren viel. Het tweede G.B. doelpunt in minuut 25 kwam dan ook een beetje uit de lucht vallen. Marnick leverde de perfecte voorzet af op het hoofd van Robin die droog de 2-0 binnen knikte. G.B. wou meer en drukte nu wel door. De 3-0 hing in de lucht. Eerst was Robin er dicht bij met een schot dat maar net naast zoefde, daarna vuurde Vis een raket af die op de dwarsligger uiteen spatte. Een doelpunt viel er uiteindelijk niet meer zodat G.B. met een dubbele voorsprong de koffie kon opzoeken.

G.B. begon zwak aan de tweede helft. Hechtel kreeg enkele cadeaus voorgeschoteld maar nam deze gelukkig voor G.B. niet aan. Pas op het kwartier was G.B. een eerste keer gevaarlijk. Robin kreeg plots veel ruimte maar knalde het leder overhaast op de Hechtelse goalie. Naarmate de wedstrijd vorderde zakte het niveau zienderogen. G.B. leek een schim van zichzelf en niks leek te lukken. Gelukkig acteerde Hechtel ook niet op niveau en bakten ook zij er weinig van. Pas vijf minuten voor het einde werden de supporters nog eens uit hun slaap gewekt. Robin stormde alleen op doel af maar vond weerom het Hechtelse sluitstuk op zijn weg. Even later haalde diezelfde Robin nogmaals uit maar de bal wou er niet meer in. Zo bleef de 2-0 tot het laatste fluitsignaal op het bord.

Nabeschouwing

- G.B. pakte nog maar eens de volle buit. Maar daarmee was zaterdag meteen ook alles gezegd. Vooral de tweede helft was het een zeer povere vertoning. Doch uiteindelijk was Hechtel niet sterk genoeg om te profiteren van deze G.B. off day en werd uiteindelijk de zege nog vrij makkelijk over de streep getrokken.

- Vis werd tot man van de match verkozen.

 

Voorbeschouwing

Voetbalvrienden,

Na een weer spetterende editie van het jaarlijkse ploegfeest afgelopen zaterdag, ontvangen we morgen thuis de KWB van Hechtel. De laatste ontmoeting wonnen we op verplaatsing met 1-7. We weten wel zeker dat het morgen geen makkelijke match gaat worden omdat we maar net met 11 spelers zijn en geen keeper hebben! Doch is geren-bij in de vorm van hun leven na 21 matchen ongeslagen te zijn, gaan we dit zeker niet uit handen geven! 11 crème de la crème gerenbijers zijn dan ook klaar om de 3 punten thuis te houden..Nick “gogogadget” Cuppers, Steven “big fella” Mertens, Michael “de tril” Rogiers, T4 Marnick, Wesley “daretozlatan” Conte, Kris “de tank” Geussens, Robin “all star” Stroobants, Brendan “witte Ethiopiër” Seghers, Cris “gouden linker” Stroobants, Joris “KDB” Paletti en Brecht “libero” Cuppers! Toch 11 waardevolle spelers waar elke tegenstander het moeilijk tegen zal hebben als je het mij vraagt! Komop makkers, alle 11 beastmode morgen en onze winningspree loopt gewoon door!

We komen samen om 14u10 in de Kring

De heren van dienst zijn Nick en Geus

Doelpunten

2 min Brendan 1-0
25 min Robin 2-0

Vervangingen

50 min Michael dor Bavo

Afbeeldingen