G.B. - KWB Hechtel

Al vanaf de aftrap was het duidelijk dat dit G.B. een maatje te sterk was voor het huidige Hechtel. De eerste 10 minuten was het nog eventjes aftasten, maar daarna plakte de G.B. de bezoekers op hun eigen helft vast. De sterk keepende Hechtelse doelman kon nog een kwartier zijn netten schoon houden. Dan vond de Lange het welletjes geweest en legde met een mooie plaatsbal de 1-0 tegen de netten. Even later was de score al verdubbeld. Een intikker van Raf op voorzet van Steven Mertens. Net voor het rustsignaal maakte Pieter met zijn eerste van het seizoen er 3-0 van.

Na de rust het zelfde spelbeeld. De bezoekers slaagden er niet in hun wil op te dringen en beperkten zich noodgedwongen tot verdedigen. Een hongerig G.B. loste het gaspedaal niet en dreef de score nog op tot zeven treffers. De 4-0 van Steven Mertens met zijn scheenbeen op voorzet van Baar. De 5-0 een plaatsballetje van Pieter na balverlies in de thuisdefensie. Even later een bijna identiek doelpunt , maar nu weer van Steven Mertens. Uiteindelijk legde Pieter met een mooie vrije trap de eindstand vast. De bezoekers konden hier de hele tweede helft weinig of niets tegenoverstellen, maar bleven wel sportief voetballen tot het laatste fluitsignaal.

7-0 Pieter

35 min. Raf door Baar

- Uitblinker Pieter die ook zijn eerste doelpunten van het seizoen scoorde werd tot man van de match verkozen.

- De tweede helft was de spanning al lang weg. Gelukkig was onze tegenwoordig trouwe supporter Kristof Mertens (de man met de te grote zonnebril eerste foto) aanwezig. Met zijn uitvoerige uitleg over zijn 4 doelpunten vorige week waren gelijk 20 minuten verstreken. Die 4 intikkers werden al gauw werelddoelpunten.  Maar blijkbaar heeft hij het zaterdag avond weer gelapt en Stal met een doelpunt een broodnodig punt bezorgd.

Zaterdag treed de G.B. thuis aan tegen KWB Hechtel. Vorig seizoen boekte de G.B. op hun veld nog een makkelijke 0-6 zege. Dit was toen wel met een temperatuur van -7 graden en bijgevolg een keihard bevroren veld in uitzonderlijke omstandigheden. Over de huidige sterkte van hun ploeg heeft T1 geen enkele info.Het kan dus zaterdag alle kanten op.

Van de ploeg van vorige week zijn er maar liefst 5 spelers afwezig. Zowel Seeger,Stef,Marnic,Fabio en Ruben zijn niet beschikbaar. Gelukkig heeft T2 nog 3 man gevonden en geraken we net aan 11 spelers.

Iedereen wordt om 14:15 in de Kring verwacht.