GB - KWB Bos

G.B. en Bos delen de punten.

G.B. dat in laatste instantie zonder zijn topschutter Robin moest aantreden begon zwak aan de partij. Veel slechte passes met veel balverlies als gevolg. De bezoekers zagen het graag gebeuren en domineerden. Gelukkig voor G.B. kon Bos hun overwicht alsnog niet omzetten in creëren van echte doelkansen. Pas op het kwartier waren de bezoekers er een eerste keer heel dicht bij. Ferla was geklopt maar werd gered door de dwarsligger. 5 minuten later was het echter wel raak. Weer onnodig balverlies in de G.B. defensie waarvan Bos dit keer wel profiteerde en de 0-1 was een feit. Intussen zaten we al in minuut 20 en G.B. had er tot nu toe nog niks van gebakken. De G.B. aanhang vreesde het ergste. Drie minuten later echter viel plots vanuit het niets de gelijkmaker. Brecht werd in de grote rechthoek foutief neergemaaid. Baar wees terecht naar de stip en het was Brecht zelf die de elfmeter feilloos in het mandje legde. G.B. tegen de gang van het spel in op gelijke hoogte. Deze gelijkmaker deed de wedstrijd echter wel kantelen. G.B. eiste de bal op en was nu plots de betere van Bos. Al vlug werd men hiervoor beloond. Een schot van Bait werd nog op de lijn gered maar daar stond Schuyten op de goede plaats om de 2-1 tegen de netten te duwen. Bos kon voor de koffie niets meer terug doen en zo ging G.B. toch een beetje verrassend met een voorsprong de rust in.

G.B. begon furieus aan de 2 de helft. Meteen ging men op zoek naar een derde treffer. Een kopbal van Geus werd op de lijn gered. Ook een schot van Glenn belandde net niet tegen de touwen, waarna Geus nog eens het leder tegen de paal kopte. Dit allemaal in een dolle vijf minuten waarbij Bos wel heel goed weg kwam. De G.B. storm ging echter al snel liggen en nu waren het weer de bezoekers die in de aanval trokken. En met succes, want al vlug was de gelijkmaker een feit. Ferla moest een vrije trap lossen en een goed gevolgde Bosser knalde de 2-2 tegen de touwen. Tot overmaat van ramp stond G.B. een paar minuten later zelfs terug op achterstand. Een Bos aanvaller stormde randje buitenspel alleen op Ferla af en legde droog de 2-3 in de kooi. G.B. probeerde meteen iets terug te doen via Conte die alleen voor doel gezet werd. Doch de goed uitgekomen Bos doelman redde knap de meubelen. Even later verscheen Geus alleen voor het Bos sluitstuk. Hij probeerde het met een lob die millimeters over de lat belandde. Hier kwamen de bezoekers goed weg en behielden ze hun krappe voorsprong. Doch een moedig G.B. bleef op zoek gaan naar de gelijkmaker. Brecht en Joris probeerden het vanuit de tweede lijn waarbij de Bos goalie alles uit de kast moest halen om de derde G.B. treffer te verhinderen. Ook Bos dat nu vooral op de counter loerde was nog een paar keer gevaarlijk. Gelukkig voor G.B. slaagden ze er niet in Ferla een vierde keer het nakijken te geven. De tijd tikte echter in het nadeel van de thuisploeg. De eerste thuisnederlaag van het seizoen leek er aan te komen. Doch 5 minuten voor het eindsignaal viel dan toch de gelijkmaker. Verlosser van dienst was Geus die met wat meeval een assist van Bait over de lijn frommelde. Beide ploegen gingen in de laatste minuten nog op zoek naar winst. Doch de defensies gaven niets meer weg zodat de 3-3 tot het laatste fluitsignaal op het bord bleef staan.

- Het werd een iet wat vreemde wedstrijd waarbij beide ploegen om beurt het laken naar zich toe leken te trekken. Een gelijkspel is misschien dan ook de juiste uitslag.

- Brecht die weer sterk speelde en scoorde werd verdiend tot man van de match verkozen.

- Bedankt Glen om ons nog maar eens uit de nood te helpen.

Geren-bij ’s legioen

Zaterdag weer een topaffiche in Eversel! Geren-bij - KWB Bos. Onze laatste ontmoeting eindigde in 2-5 winst, maar het was alles behalve een makkelijke wedstrijd! Dat is het namelijk nooit tegen deze sterke ploeg, T4 verwacht dan ook iedereen zaterdag uitgerust, fit en scherp aan de aftrap! We beschikken over een kern van 12 vaste krijgers! In doel ons betrouwbaar sluitstuk Ferla, de verdediging onder leiding van onze stofzuiger Bavo, links vakantieganger Nick “uitschuifbare benen” Cuppers en rechts T4 Marnick die zullen moeten samenwerken aan een solide achterhoede. In het spil van het spel beschikken we weer over een goed geoliede motor, Monster Bait, libero Brecht en onze eigen KDB Paletti samen aan het roer van deze machine, links Brendan “de brommer” en rechts, toen 1 van de 3 testers die de laatste match tegen bos had meegedaan en zich onmiddellijk in de kijker speelde.momenteel een vaste waarde voor de ploeg Wesley “Vista” Conte aka Zlatan van de Aldi. En onze aanvalslinie met aan het kanon Robin aka Jan Koller, Steven “big fella” Mertens en niet te missen Kris “de tank” Geusens! Jammer dat we Stef “de houthakker”, Bossie “het dribbelkont” en Schuyten “de kuitenbijter” moeten missen zaterdag, met hun erbij zou het misschien iets makkelijk zijn geweest om “het” bos te kappen! Maar geen nood! T4 heeft het nodige opzoekwerk gedaan en een aanvraag ingediend:

Voor alle kappingen in bos die leiden tot ontbossing moet je een kapmachtiging vragen aan het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB), entiteit AVES.

Komop gasten!! Supporters op post, we zullen alle steun kunnen gebruiken om deze klepper te  kunnen winnen! Zeker voor T2 moet deze match absoluut gewonnen worden..

We komen samen om 14u10 in de Kring

De heren van dienst zijn Ferla en Brecht

20 min 0-1
23 min 1-1 Brecht
30 min 2-1 Schuyten
40 min 2-2
45 min 2-3
65 min 3-3 Geus

35 min Steven Schuyten door Glen