G.B. - KWB Bolderberg

G.B. Klopt Bolderberg met ruime cijfers.

Het matchbegin was evenwichtig. Beide ploegen bestreden mekaar met open vizier, maar aanvankelijk waren de verdedigers de baas van de aanvallers. Pas op het kwartier viel een eerste echte kans te noteren. Deze was voor de bezoekers. De G.B. defensie liet zich verrassen op een snelle inworp en had de hulp van de paal nodig om een doelpunt te voorkomen. Een minuut later was het aan de andere kant wel raak. Doriano plaatste een assist van Robin net buiten het bereik van de doelman in de verste hoek binnen. G.B. op voorsprong maar had het niet onder de markt tegen dit sterk Bolderberg. De bezoekers reageerden ook meteen en verschenen binnen de 2 minuten evenveel keer alleen voor MK. De eerste keer miste een bezoekende aanvaller volledig zijn schot en de tweede keer redde de goed uitgekomen MK de meubelen. Deze missers braken de bezoekers zuur op want in de 30 minuut achtte the Beast Cams zijn moment gekomen. Hij onderschepte de bal van achter de middellijn om dan door te trekken richting Bolderberg doel en via een dubbelpas met Vogel simpel de 2-0 in het mandje te leggen. Dit was een opdoffer voor Bolderberg dat pal op het rustsignaal nog een corner moest toestaan. En jawel deze werd binnengekopt door Kris Caubergs zodat G.B. met een wel zeer comfortabele 3-0 op het bord de koffie kon opzoeken.

Bolderberg probeerde na de rust meteen iets terug te doen. Doch de eerste kans was G.B. Michel knalde op doel maar zag zijn raket net over vliegen. Daarna probeerde Bolderberg druk te zetten, maar een goed georganiseerd G.B. hield vrij makkelijk stand. En als er dan toch gevaar dreigde greep MK steeds gevat in. In minuut 55 kreeg Bolderberg de genadeklap. Robin had nog niet gescoord en vond dat zijn moment gekomen was. Hij zetten 2 man in de wind om dan beheerst de 4-0 tegen de touwen te knallen. Een aangeslagen Bolderberg was nu helemaal K.O. Ze probeerden in een wanhoopspoging nog heel hoog te spelen. Dit was een droomscenario voor onze topschutter die met 1 lange bal vanachter de middenlijn alleen op doel gestuurd werd en de 5-0 was een feit. Even later leek Doriano de 6-0 aan te tekenen. Hij hoefde maar van kortbij binnen te leggen maar kon de verleiding niet weerstaan eerst een robbertje paal te dansen en vergat zo de bal binnen te leggen. Doch was het leed voor bolderberg nog niet geleden want 2 minuten voor tijd profiteerde Robin van slecht uitverdedigen en zijn zoveelste zuivere hattrick in G.B. shirt was een feit. In de allerlaatste seconde van de partij trapte hij er zelfs nog een 4 binnen zodat de bordjes een straffe 7-0 eindstand aanduidden.

- Knappe zege tegen een toch sterke tegenstander waar we het normaal altijd moeilijk tegen hebben. Een zeer knappe reactie op de zware nederlaag van vorige week. Chapeau gasten.

- Het zag er nochtans in het midden van de week niet goed uit. 10 afwezigen en donderdag nog maar 8 man en geen keeper. Weer knap werk van T3 en T4 om toch nog te volharden en uiteindelijk zelfs 12 spelers bij mekaar te krijgen.

- Hierbij ook een dikke merci aan onze gastspelers om ons uit de nood te helpen.

- The Beast speelde weer een dijk van een wedstrijd en werd tot man van de match verkozen.

Zaterdag speelt G.B. thuis tegen KWB Bolderberg. Een sterk team waartegen we het altijd lastig hebben. Het laatste treffen dateert van begin dit jaar toen we nipt met 1-2 wonnen. Het voorlaatste treffen gingen we 3-1 de boot in. Er zijn door blessures en andere redenen maar liefst 10 spelers afwezig. Zo zijn er van onze ruime kern maar 8 spelers meer beschikbaar. Gelukkig moeten we geen forfait geven. T3 en T4 hebben immers in laatste instantie nog een aantal vrijwilligers gevonden die ons uit de nood willen helpen. En het zijn niet de minste. Met kleppers als Cams, Mk ,Vogels en Michel kunnen we een heel sterk team tussen de lijnen brengen. We hebben na de 6-1 blamage van vorige week iets recht te zetten. T1 verwacht dan ook een gemotiveerd G.B. dat vol voor de zege gaat. Samenkomst 14:00h aan de Kring.

16 min 1-0 Doriano
31 min 2-0 Cams
37 min 3-0 Kris
55 min 4-0 Robin
58 min 5-0 Robin
68 min 6-0 Robin
70 min 7-0 Robin

35 min Conte door Geus