PASSION, DEDICATION, FRIENDSHIP!
... and beer ...

G.B. - KWB Bolderberg

Wedstrijdverslag

Billijk gelijkspel tegen Bolderberg.

Zaterdag was de laatste wedstrijd van het seizoen. Voor de G.B. eigenlijk een wedstrijd te veel. Want alhoewel T1  er alles aan deed de spelers nog een laatste maal te motiveren, was het duidelijk dat de scherpte heel ver  zoek was. De tegenstander was blijkbaar wel nog gemotiveerd om de grasmat te betreden en had versterking meegebracht uit 4de nationale om de G.B. toch maar in het zand te doen bijten.

Bolderberg begon dan ook het best aan de wedstrijd. Ze eisten het meeste balbezit op, maar kansen afdwingen was er niet bij. De G.B. hield dan ook vrij eenvoudig  stand en als er dan al eens een bal doorkwam stond Ferla op de goede plaats.  De G.B. was zelf nauwlijks gevaarlijk, maar halfweg de eerste helft stond Mertens door mistasten in de bezoekende verdediging plots alleen voor doel. Hij liet deze kans niet liggen en een gevleide 1-0 stond op het bord. Deze stand bleef tot de rust staan, want na dit doelpunt gebeurde er nog bitter weinig het vermelden waard.

De tweede helft beloofde niet veel goeds voor de thuisploeg. Seeger had blijkbaar de nacht ervoor 1 slechte pint gedronken en moest misselijk aan de kant blijven. Daardoor moest de geblesseerde Witte noodgedwongen het veld betreden. Daarenboven kon Mertens ook  maar op halve kracht verder door een blessure aan zijn scheenbeen. Groot was dan ook de verbazing toen de G.B. vlak na de aftrap gelijk de score verdubbelde. De Lange lepelde vanop rechts de bal perfect op het hoofd van Brecht die het kleinood koelbloedig in de hoek kopte. De bezoekers waren nu even aangeslagen, maar dit duurde niet lang. Ze gingen met veel overgave op zoek naar de aansluitingstreffer. De G.B. hield echter weer vrij makkelijk stand totdat Ruben 5 minuten voor tijd op een ongelukkige manier de bal in eigen doel werkte. En zoals het dit seizoen al meermaals  gebeurde slaagde men er hierna niet in het hoofd koel te houden en de match uit te tikken. Net voor tijd scoorde Bolderberg dan ook niet geheel onverwacht de toch wel verdiende gelijkmaker. De bezoekers wilden blijkbaar nog meer, want toen onze gelegenheidsscheidsrechter Brendan even later de wedstrijd affloot werd hij door de Bolderbergse supporters belaagd en onterecht verweten dat hij de wedstrijd te vroeg beeindigd zou hebben. De gemoederen waren evenwel snel bedaard en uiteindelijk verdiende deze flauwe wedstrijd misschien wel geen winnaar, met een correcte 2-2 eindstand op het bord.

Speelden voor G.B.:
Steven Ferla,StefHermans,RubenJackers,StevenSchuiten,NickCuppers,StevenMertens,BrechtCuppers, BenjaminThijs,ArnoBreels,KristofMertens,peter Segers (35 Michel Daniels)

Speelden niet:
Oa.KoenVandenreyt, MarnikVandevoorde,JoachimLuts,BartVanhove, Brendan Seghers,LucLiesenborghs,

- Omdat Maurice ditweek-end niet kon fluiten was het wanhopig zoeken naar een scheidsrechter. Uiteindelijk werd Brendan bereid gevonden de wedstrijd te leiden. Een dikke mercie daarvoor.
- Nick was een van de weinigen die op niveau presteerde en werd dan ook verdiend tot man van de match verkozen. Hij eindigt in het referendum man van het seizoen stevig op de tweede plaats achter de ongenaakbare Baar. Knappe prestatie Nick!!!
- De G.B. beleefde  het minste  seizoen sinds jaren. Er staan maar liefst 15 nederlagen op de teller. En daar zijn enkele serieuze kleppers bij.  De 0-5 tegen odt en 2 zware pandoeringen tegen de Gul zitten nog vers in het geheugen. Maar uiteindelijk hebben we toch nog van de 41 matchen er 24 gewonnen en 2 gelijkgespeeld. Daar zouden meerdere ploegen voor tekenen. Maar de laatste 10 jaar is men bij de G.B. qua uitslagen zo verwend geweest dat het misschien wel allemaal slechter lijkt dan het werkelijk is.
- Volgend seizoen zal er wel aan een gedeeltelijk nieuwe ploeg moeten gebouwd worden. Het trio Ferla,Brecht en Mertens gaan hun geluk nog eens beproeven in de provinciale reeksen. En ons ouderdomsdeken van de ploeg is wel echt dringend aan zijn pensioen toe. Gisteren na de match sijpelde gelukkig het nieuws door dat er versterking op komst is. Volgens een betrouwbare bron is het contract met 3 straffe spelers waaronder een nieuwe keeper zo goed als rond. Zo eindigt het seizoen nog met een positieve noot naar de toekomst.
- Een Fijne vakantie allemaal!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

 

Nabeschouwing

Er is nog geen nabeschouwing beschikbaar

Voorbeschouwing

Er is nog geen voorbeschouwing beschikbaar

Doelpunten

(nog) niet beschikbaar

Vervangingen

(nog) niet beschikbaar

Selectie

Afbeeldingen