PASSION, DEDICATION, FRIENDSHIP!
... and beer ...

G.B. - Gilde Laren

Wedstrijdverslag

De G.B. legt er voor de tweede week op rij negen in het mandje.

 

Net als vorige week stond meteen na de aftrap de 1-0 reeds op het bord. Een schot van Pieter werd door de bezoekende goalie gelost en Raf stond op de juiste plaats om koelbloedig af te werken. Even later was het weer bijna raak, maar een te stille inlegger van Cuppi op voorzet van Raf werd nog net op de lijn gered. Vlak daarop werd Seeger alleen voor doel gezet, hij besloot echter op de doelman. De G.B bleef echter kans op kans creëren en een treffer kon niet uitblijven. Na 10 minuten was het dan ook zover. Raf door Brecht diep gestuurd, omspeelde kalm de doelman en de score was verdubbeld. Nog geen 5 minuten later was de match al gespeeld. Weer Raf legde de bal tegen de touwen met een inlegger op aangeven van Seeger. Een zuivere hattrick binnen 15 minuten! Laren kon hier werkelijk niets tegenover stellen en Fabio kwam alleen in beeld als de G.B. achterhoede hem enkele terugspeelballen gunde. De defensie van Laren slaagde er wel in de G.B. voor de rust niet meer te laten scoren en zo werd met een 3-0 op het bord de kleedkamers opgezocht.

 

Direkt na de koffie stond het meteen 4-0. Arno rolde heel de linkerflank op en verraste het Larense sluitstuk met een knal vanuit een nochtans scherpe hoek. Een paar tellen later was de forfaitscore al een feit. Nu was het Steven Mertens die zijn duit in het zakje deed met zijn eerste van de namiddag. Even later deed Gilde Laren iets terug. Na balverlies van de G.B. defensie, was Fabio kansloos toen een knap afstandsschot onhoudbaar in de rechterbenedenhoek verdween. De eer van Laren was gered. Hierna was het weer alleen de G.B. wat de klok sloeg. Laren werd compleet op een hoopje gespeeld en meer doelpunten konden niet uitblijven. Na een kwartier kende Gert-Jan nog pech toen hij zijn schot op de dwarsligger zag uiteenspatten. Vlak daarop echter was het wel raak. De Larense doelman kon een schot van Brecht niet klemmen en weer Raf stond op de juiste plaats om simpel binnen te leggen. Nauwelijks was er afgetrapt en het stond al 7-1. Brecht was met een welgemeten schot in de benedenhoek hier verantwoordelijk voor. Gert-Jan wou ook in de statestieken komen en zorgde met het hoofd op voorzet van Seeger voor de achtste treffer. 5 minuten voor affluiten werd Marnick alleen voor doel gebracht. In zijn spurt naar doel keek hij om zich heen. Niemand volgde en vastberaden dromend van eeuwige glorie stormde hij op doel af. Met een killersblik keek hij de Larense doelman in de ogen, legde aan en …… laat ons zeggen dat T1 er van overtuigd is dat het dit seizoen wel eens gaat lukken. Net voor tijd stond jawel weer Raf op het juiste stukje gras toen de bezoekende goalie nog eens een afstandsschot van Arno los liet. Hij zette zo de niet eens overdreven 9-1 eindstand op het bord.

 

Doelpunten:

1-0 ,2-0,3-0 Raf

4-0 Arno

5-0 Steven Mertens

5-1 Laren

6-1 Raf

7-1 Brecht

8-1 Gert-Jan

9-1 Raf

 

Vervangingen:

5 min. Steven Schuiten door Arno

 

- Raf die maar liefst 5 treffers voor zijn rekening nam werd tot man van de match verkozen.

- Een dikke mercie aan Gert-Jan en Brecht om onze ploeg (nog steeds in spelersnood) te komen versterken

. - Trouwens eindelijk goed nieuws vanuit de ziekenboeg. Lange en Stef zijn namelijk terug fit en volgende week inzetbaar.

- Steven Schuiten anderzijds moest zaterdag na 5 minuten weer na de kant en lijkt enkele weken out te zijn.

Nabeschouwing

Er is nog geen nabeschouwing beschikbaar

Voorbeschouwing

Zaterdag kruist de G.B. nog eens de degens met Gilde laren uit Lummen.  De laatste confrontatie dateert van eind vorig seizoen.Toen won de G.B. nog vrij makkelijk op het veld van Laren.

De ziekenboeg zit overvol. Baar,stef,Lange,Ruben en Steven Schuiten zijn nog steeds niet wedstrijdfit. Daarenboven heeft ook Reet afgebeld. Gelukkig is T2 er in geslaagd zowel Luts,Gert-Jan als Brecht op te trommelen.Zo slagen we er toch in een elftal op de been te krijgen.

Iedereen wordt ten laatste om 14:15 in de Kring verwacht.

Brendan en Raf zijn van dienst. Nick heeft het sleuteltje.

Doelpunten

(nog) niet beschikbaar

Vervangingen

(nog) niet beschikbaar

Afbeeldingen