G.B. - Fibl

Doelpuntenfestival in Berkenbos.

Niets in het matchbegin deed vermoeden dat er tijdens de 70 minuten maar liefst 19 maal zou afgetrapt moeten worden. De bezoekers begonnen immers sterk aan de wedstrijd en G.B. had meer dan zijn handen vol om het jonge Heppense geweld af te houden. De openingstreffer viel dan ook na 10 minuten een beetje verrassend in het voordeel van G.B. Robin werkte een mooie counter koel af en de 1-0 stond op het bord. Heppen was echter helemaal niet aangeslagen en bleef G.B. onder druk zetten. Na twintig minuten werden de bezoekers beloond voor hun aanvalslust en was de verdiende gelijkmaker een feit. Doch lang kon Heppen hier niet van genieten. Vijf minuten later immers lag de bal aan de andere kant na handspel binnen de grote rechthoek op de stip. Nico zette de elfmeter feilloos om en G.B. stond weer op voorsprong. En nu ging het ineens heel snel. Bij Heppen dat nochtans sterk presteerde leek het licht uit te gaan . De organisatie was plots volledig zoek en de deur werd achteraan wagenwijd open gezet. G.B. profiteerde hier optimaal van en legde er op tien minuten tijd maar liefst zes in het mandje. Conte, Bre, 2x MK, Nico en Robin waren de killers van dienst. Tussendoor scoorden de bezoekers na mistasten in de G.B. defensie er ook nog eentje zodat er met een onwaarschijnlijke 8-2 op de bordjes de kleedkamer opgezocht werd.

De tweede helft leek Heppen zichzelf terug gevonden te hebben en waren de bezoekers weer de evenknie van G.B. Doch G.B. scoorde weerom als eerste via Nico die met een droge knal de 9-2 aan tekende. Heppen reageerde echter sterk en scoorde gelijk tegen. Nu leek G.B. het noorden even kwijt te zijn want de bezoekers creëerden nu kans op kans. Leeten moest een paar keer gevat ingrijpen en toen hij toch geklopt was werd hij geholpen door een plas water net voor de doellijn waarin de bal bleef steken in plaats van over de doellijn te rollen. Op het kwartier moest Leeten zich uiteindelijk toch een vierde keer gewonnen geven en duidde het scorebord 9-4 aan. De bezoekers leken er zelfs even weer in te geloven. Maar na deze tegentreffer rechtte G.B. terug de rug en werd het tempo opgeschroefd. Doelpunten bleven dan ook niet uit. Joris , Bossie en Robin legden er nog eentje binnen. Uiteindelijk scoorden de bezoekers in het slot er ook eentje nog zodat er afgefloten werd met een 12-5 eindscore op het bord.

- Met 17 doelpunten en een ruime G.B. zege konden de G.B. supporters niet klagen. Dit was meteen ook de 11 de wedstrijd op rij zonder nederlaag voor G.B.

- Joris die weer een beresterke match speelde werd met maar liefst 16 stemmen tot man van de match verkozen. - Nu op naar de topper van volgende week tegen de Gul. Spelers en supporters op post om ook deze opdracht tot een goed einde te brengen.

- Tenslotte nog het laatste woord voor wie anders dan MK. Team MK heeft na de match de oude garde afgedroogd met kaarten. Dit moest absoluut nog vermeld worden.

Beste Gerenbijers

Weer een aantal strengere maatregelen die vanaf morgen van kracht zijn, maar geen nood! We mogen nog steeds voetballen. Vorig weekend 0-5 winst in Fibl, morgen komt deze jonge ploeg al opnieuw langst voor een revanche. Als al de kansen binnen gaan die ze vorig weekend hadden kunnen we het wel eens moeilijk krijgen, men is gewaarschuwd! Ik verwacht opnieuw dezelfde vechtersmentaliteit en inzet als de voorbije matchen en zetten onze winningspree verder. T1 beschikt over 14 kleppers van formaat: “Stemmenrondselaar” Leeten verdedigd het doel, de achterlinie “Keizer” Cau, “El Capitano” Marnick, “Steltenloper” Nick en “Kuitenbijter” Schuyten. Het hart van de ploeg “KDB” Paletti, “Buffel” Nico en 2 absolute toppers die terugkomen uit blessure en elk een helft gaan spelen om te kijken of ze 100% fit zijn voor de topaffiche volgende week tegen de Gul, niemand minder dan “Rafja” Bait en “King” Cuppie! Onze lopers “Daretozlatan” Conte, “Dancingwiththestars” Bavo en “Visser”. Tot slot het altijd scorende spitsenduo “Arjen” Robin en “El Fenomeno” Mk!

Komop makkers!!

We komen samen om 14u in de Kring of 14u30 op de plein.

12-5

35 min Nick door Marnick
35 min MK door Bossie
50 min Brecht door Bait