PASSION, DEDICATION, FRIENDSHIP!
... and beer ...

G.B. - FC Bos

Wedstrijdverslag

G.B. en Bos delen de punten.

Bos begon het best aan de wedstrijd en al snel werden ze hiervoor beloond. In de 5de minuut immers werd Fabio na een mooie aanval kansloos geklopt en de 0-1 stond reeds op het bord. De G.B. kreeg geen vat op de wedstrijd en Bos drukte door. De 0-2 hing in de lucht, maar de G.B. defensie hield niet alleen nu wel stand, maar op het kwartier scoorde men zelfs. plots vanuit het niets de gelijkmaker. Stef stuurde Seeger met een lange bal het straatje in. Deze legde het leder in de voeten van Pieter die beheerst de 1-1 in het mandje schilderde.   Bos was even aangeslagen en nog geen minuut was het ei zo na weer raak. Na een tekorte terugspeelbal leek Pieter een tweede maal te scoren, maar zijn shot scheerde net  de dwarsligger. Even later werd Seeger opnieuw het straatje ingestuurd, nu besloot hij zelf vanuit een scherpe hoek, maar de bal rolde net voorbij de verste paal in doeltrap. Bos kwam met de schrik vrij en probeerde het laken terug naar zich toe te trekken. De G.B. was nu echter de evenknie van de bezoekers en zelfs de gevaarlijkste ploeg. Scoren lukte echter niet meer en zo werd met een 1-1 tussenstand de kleedkamers opgezocht.

Direct na de pauze kreeg G.B. gelijk een mokerslag. Na een hoekschop bleef de bal in een bos spelers  hangen, waar een Bos aanvaller klaar stond om de 1-2 tegen de netten te knallen. G.B reageerde dit keer meteen via Steven Mertens die ei zo na  de gelijkmaker scoorde. Zijn kopbal overschreed echter de lijn aan de voor G.B. verkeerde kant van de paal. Nog geen minuut later deed een plaatsballetje van Seeger hetzelfde. Bos kwam met de schrik vrij. De G.B. koos nu voluit voor de aanval, maar ook Bos was gevaarlijk op de counter. Gelukkig hield Fabio nu zijn netten schoon en het was de G.B. dat op het kwartier verdiend de gelijkmaker scoorde. Dit via Steven Mertens die in de grote rechthoek 2 verdedigers afhield en kalm de 2-2 aantekende. FC Bos leek naar adem te happen en GB was nu de betere ploeg. Men kreeg ook enkele mooie kansen om op voorsprong te komen, maar zowel Lange en Pieter mistten net doel. Bos blijkbaar fysiek de mindere van G.B. snakte naar het einde van de wedstrijd. Doch seconden voor affluiten kregen ze nog een unieke mogelijkheid om toch nog met de zege te gaan lopen. Gelukkig mistte het plaatsballetje van een bezoekende aanvaller millimeters het doel en bleef de 2-2 tot het laatste fluitsignaal op het bord staan.

Doelpunten:

1-1 Pieter

2-2 Steven Mertens

 

Vervangingen:

35 min. Reet door Nick Cuppers

 

  • Geen overwinning voor de G.B. na de nederlaag van vorige week. Toch was iedereen tevreden met dit gelijkspel tegen een sterk Bos. Ook de supporters klaagden niet. Het was een aangenaam kijkstuk met 2 sportieve aanvallende ploegen.
  • Steven Mertens die een beresterke match speelde werd verkozen tot man van de match. Op een puntje gevolgd door Steven Schuyten
  • Tenslotte kreeg T1 vandaag nog goed nieuws binnen van onze scheidsrechter Maurice. Hij is aan de beterhand en mag zelfs dinsdag reeds het ziekenhuis verlaten. We kijken er naar uit om hem spoedig weer te zien.

Nabeschouwing

Er is nog geen nabeschouwing beschikbaar

Voorbeschouwing

Zaterdag wacht G.B. voor de tweede week op rij een moeilijke opdracht. Na de Veteranen van Stal vorige week zakt dit keer FC Bos uit Tessenderlo af naar Eversel.

Een zeer sterk elftal waartegen de G.B. het altijd lastig heeft. Vorig seizoen wonnen we ginder wel in een spectaculaire wedstrijd met  3-5. Dit was ook meteen pas de eerste maal dat we hen konden kloppen. T1 had zaterdag graag deze stunt herhaald gezien. Een overwinning tegen Bos is het ideale medicijn om de nederlaag van vorige week door te spoelen.

Bosman ontbreekt dit weekend en ook Arno is heel onzeker. Voor de rest is iedereen paraat. T1 heeft zonder ongelukken dan ook minstens 12 spelers ter beschikking.

 

Iedereen wordt om 14.00h in de Kring verwacht.

Marnick en Lange zijn van dienst.

 

 

Doelpunten

(nog) niet beschikbaar

Vervangingen

(nog) niet beschikbaar

Afbeeldingen