PASSION, DEDICATION, FRIENDSHIP!
... and beer ...

G.B. - El Toro

Wedstrijdverslag

G.B. nipt onderuit tegen El Toro.

 

G.B. begon stroef aan de wedstrijd. Ondanks de enorme inzet was het duidelijk dat het na bijna een jaar zonder wedstrijd zoeken was om de machine op gang te krijgen. El Toro daar en tegen, actief in de bedrijfsbond had al wat wedstrijden achter de kiezen en dit was merkbaar. G.B. moest vooral het spel ondergaan en de bezoekers combineerden het best. Hoewel echte grote kansen afdwingen lukte de bezoekers alsnog niet. Als er dan toch gevaar dreigde kwam onze goalie Nick telkens gevat tussen. Op het half uur echter profiteerde El Toro van balverlies in de G.B. defensie en lag uiteindelijk toch de verdiende 0-1 in het mandje. G.B. was echter niet aangeslagen door deze tegentreffer en knokte zich in tegendeel in de match. Het spel ging nu op en af met enkele goede mogelijkheden aan beide zijde. G.B. werd nu zelfs de gevaarlijkste ploeg. . Bossie en Robin kregen beide een unieke mogelijkheid om de bordjes gelijk te zetten maar hun vizier stond nog niet op scherp. De bezoekers kwamen hier goed weg en voor de rust sloegen ze zelf nog eens genadeloos toe. Een scherpe counter dwong Michael om binnen de grote rechthoek aan de noodrem te trekken. De bal belandde op de stip en een paar tellen later was de 0-2 een feit. G.B. zo met een serieuze uppercut de rust in.

Doch begon de thuisploeg met goede moed aan de tweede helft. En al snel was de aansluitingstreffer een feit. Jeanke schilderde de bal op het hoofd van Bossie. Bossies kopbal werd nog knap gered door de bezoekende goalie, de goed gevolgde MK trapte echter het leder tegen de netten. G.B. geloofde er nu helemaal terug in en ging op zoek naar de gelijkmaker. El Toro trok zich ook niet terug en voetbalde eveneens met open vizier op zoek naar een derde treffer. De tweede time werd dan ook een aangenaam kijkstuk met kansen aan beide zijden. Aan G.B. kant kwamen MK en Bossie zeer dicht bij de gelijkmaker. Pech en een sterk keepende bezoekende goalie hielden hen van een doelpunt. Ook onze G.B. doelman Nick onderscheidde zich. Met een Wereldsave haalde hij een gemaakt doelpunt uit de winkelhaak. De tijd tikte in het nadeel van de G.B.. Het laatste kwartier werd iedereen dan ook wat zenuwachtiger en zakte het spelniveau. G.B. zette nog wel alles op alles maar El Toro gaf geen krimp en trok de 1-2 over de lijn.

Nabeschouwing

- Nederlaag voor een moedig G.B. tegen El Toro. Doch mag men iet ontevreden zijn over de geleverde prestatie.Een gelijkspel had er zeker in gezeten tegen deze sterke tegenstander.

- Kilometervreter Brendan en nooit de afegevende Geus werden tot man van de match verkozen.

- Volgende week begint het seizoen officieel met meteen de topper tegen Onder de Toren Bascule. Iedereen op Post !!

Voorbeschouwing

Beste voetbalkameraden

Eindelijk is het zover!
Na deze onmenselijk lange periode zonder voetbal, beginnen we zaterdag eindelijk met een oefenmatch voordat we de week erop het seizoen zullen starten (hopelijk zonder onderbreking deze keer). Onze tegenstander: El Toro! Dit gaat bij vele wel een belletje rinkelen neem ik aan. Een ploeg uit de bedrijfsbond waar we de laatste keer met gelijke cijfers het eindsignaal haalde. Een knappe prestatie waar zelfs nog meer te rapen viel. We beschikken maar liefst over 15 (hopelijk) fitte toppers! Tussen het kader, Nick “Robocop” Vandebroek, de achterlinie met “Houthakker” Stef, “Patatje oorlog” Rogiers, “El capitán Marnick en “Keizer” Caubergs. Dan in het hart van de ploeg “King” Cuppie, “KDB” Paletti, “Ad’jes koning” Jeanke en “Red Thunder” Geus. “Kungfu” Doriano, “Brommertje” Brendan en “Daretozlatan” Conte zullen moeten laten zien of hun conditie goed genoeg is op de flanken. En ten slotte nog ons dodelijk koningskoppel “Robinho” Stroobants en “El Gordo” Mertens met als extra goudhaantje “Trukendoos” Bossy.

Benieuwd wat T1 allemaal kan met deze kleppers! C’mon Geren-Bij!!!

We komen samen om 14u in de kring of om 14u30 stipt aan de plein!

Doelpunten

20 min. 0-1
39 min. 0-2 (penalty)
45 min. 1-2 MK

Vervangingen

40 min. Conte door Doriano
40 min. Robin door MK
60 min. Joris door Bait

Afbeeldingen