PASSION, DEDICATION, FRIENDSHIP!
... and beer ...

G.B. - Eisden

Wedstrijdverslag

G.B. klopt Eisden

 

Beide ploegen vlogen er meteen stevig in met duels op het scherp van de snee. G.B. had een licht overwicht maar de Eisdense defensie ontwrichten lukte maar moeizaam. Pas in de tiende minuut viel een eerste gevaar te noteren. Het was dan ook meteen raak. Robin bediende Baldelli die de perfecte assist afleverde op het hoofd van Conte, die droog de 1-0 tegen de netten kopte. Lang kon G.B. echter niet van deze voorsprong genieten want 5 minuutjes later stonden de bordjes al terug gelijk. Eisden kreeg een vrije trap net voor de grote rechthoek toegewezen nadat Geus aan de noodrem getrokken had. Deze werd perfect getrapt en een kansloze Doumkos kon alleen maar de bal uit het mandje halen. G.B. probeerde te reageren maar had het moeilijk een vuist te maken tegen een stevig Eisden. Doch pal op de 25 ste minuut kwam men terug op voorsprong nadat Robin binnen de grote rechthoek foutief tegen de zoden gewerkt werd. De bal werd op de stip gelegd en Robin zette deze zelf feilloos om. Eisden kreeg meteen een dot van een kans om de bordjes terug in evenwicht te brengen. Een bezoekende aanvaller verscheen alleen voor Doumkos maar legde het leder een beetje onbeholpen naast het doel. Even later probeerden ze het opnieuw via vrije trap maar dit keer kon Doumkos rustig toekijken hoe het leder over zijn kooi vloog. G.B. leek zo deze krappe voorsprong tot aan de rust vast te houden. Doch net voor de koffie viel er nog een bonus uit de lucht. Doriano was de Eisdense defensie te snel af en legde knap de 3-1 tegen de netten.

G.B. begon sterk na de rust en kreeg meteen enkele goede mogelijkheden om de partij helemaal te beslissen. Doch deze misten telkens net doel. Zo bleef Eisden nog in de match maar het beste was er bij de bezoekers vanaf en G.B. verontrusten zat er niet echt meer in. G.B. was dominant maar vertikte het van een vierde treffer te scoren. Het zat dan ook even niet mee. Paal en lat stonden in de weg. Ook werd er door de bezoekende defensie nog net een bal op de lijn gered. Naarmate de tijd verstreek werd de partij grimmiger. Het spel lag bij momenten meer stil dan er gevoetbald werd. De potjes kookten over en enkele felle brandjes moesten geblust worden. Uiteindelijk werd er af en toe nog gevoetbald en 5 minuten voor het eindsignaal maakte G.B. dan toch eindelijk de klus af. Baldelli bekroonde zijn sterke wedstrijd met een treffer en zette zo de 4-1 eindstand op het bord.

Nabeschouwing

- Potige wedstrijd waar bij G.B. uiteindelijk verdiend aan het langste eind trok.

- Het viertal Doriano, Nick,Geus en Baldelli werden met de zelfde score tot man van de match verkozen.

Voorbeschouwing

Beste voetballiefhebbers

Morgen spelen we thuis tegen het Maasmechelse Eisden, de laatste confrontatie wonnen we nog met 3-0 maar dit was 2jaar geleden dus de huidige vorm van de ploeg zullen we zaterdag gaan moeten ondervinden. We beschikken over een kern van maar liefst 15 geren-bij beesten: in doel hebben we “el greco” Doumkos, de muur onder leiding van “houthakker” Stef, “Italian Stallion” Baldelli links “Sterretje” Nick en rechts “T4” Marnick. Op het middenveld “king” Cuppie, “KDB” Paletti, “keizer” Cauwbergs, “witte Ethiopiër” Brendan, “Sloddervos” Doriano, “Baevis” Bavo, “daretozlatan” Conte en  “de tril” Rogiers. Aan het kanon “all star” Robin en “de tank” Geus! Komop makkers, iedereen scherp aan de aftrap!

Conte, Bavo en Palleti spelen alleen de 1ste helft, Brendan de 2de en de rest moet T1 bekijken wie zijn beurt het is. 

We komen samen om 14u in de Kring en gaan na de match ook terug naar daar want er zijn 2 feesten in Berkenbos. 

Van dienst zijn: Brecht en Nick (enkel kleedkamers poetsen)

Doelpunten

10 min 1-0 Conte
15 min 1-1
25 min 2-1 Robin (strafschop)
35 min 3-1 Doriano
65 min 4-1 Baldelli

Vervangingen

35 min Stef door Caubergs
35 min Joris door Brecht
35 min Nick door Bavo
35 min Conte door Brendan

Afbeeldingen