FIBL Heppen - G.B.

G.B. pakt volle buit op FIBL Heppen

G.B. begon sterk aan de wedstrijd en werd hier snel voor beloond. Al na 5 minuten lag de bal in het Heppense mandje. De thuisgoalie kon een strakke voorzet van Steven Mertens niet klemmen en Brecht was er als de kippen bij om de 0-1 op het bord te zetten. G.B. duwde door en even later scoorde Brecht bijna een tweede keer. Zijn schot miste echter net doel. Ook Robin zag een paar tellen later zijn loeier net naast dwarrelen. Na een sterke tien minuten ging de G.B. storm liggen en knokte de thuisploeg zich in de wedstrijd. Bij de eerste echte mogelijkheid scoorden ze meteen de gelijkmaker zodat op het kwartier de bordjes 1-1 aanwezen. G.B. leek aangeslagen en plots was het de thuisploeg dat de lakens uit deelde. Na 20 minuten kwam Heppen ei zo na op voorsprong. Onze gelegenheidsdoelman Doumkos had echter 2 maal een super reflex in huis en behoedde G.B. zo van een achterstand. Een Heppens doelpunt leek in de lucht te hangen totdat Steven Mertens via een scherpe counter plots vanuit het niets de 1-2 tegen de touwen knalde. Deze treffer gaf G.B. weer vleugels en 3 minuten later stond het al 1-3. Deze keer knalde Geus de bal onhoudbaar tegen de netten. G.B. wou nog voor de rust Heppen helemaal op de knieën krijgen. Robin kreeg nog 2 mooie kansen om deze klus te klaren maar zijn vizier stond alsnog niet op scherp. Zo werd met een 1-3 ruststand de koffie opgezocht.

G.B. begon zwak aan de tweede helft en liet het initiatief terug aan Heppen. De thuisploeg leek meteen de aansluitingstreffer te scoren maar gelukkig voor G.B. zoefde de bal net naast het doel van Doumkos. Heppen bleef komen en G.B. loerde vooral op de counter. Het duurde wel tien minuten vooraleer G.B. een deftige counter in elkaar kon steken. Doch bij deze was het wel meteen raak. Robin werd diep gestuurd en legde beheerst de 1-4 voorbij de kansloze thuisdoelman. Wedstrijd gespeeld en G.B. leek nu alles onder controle te hebben. Een kwartier voor tijd echter werd de G.B. defensie nog een tweede keer verschalkt en was het verschil terug maar twee treffers. Heppen leek er terug in te geloven maar lang duurde dat niet. Twee minuten later immers devieerde een thuisverdediger een voorzet van Robin ongelukkig in eigen doel en was het verschil weer drie doelpunten. Dit was meteen Robin zijn laatste actie want hij moest noodgedwongen met een verrekking naar de kant. Zo moest G.B. de laatste 10 minuten met 10 spelers afhaspelen. Maar echt in de problemen kwam men niet meer. In de laatste minuut scoorde Heppen nog wel de 3-5. Maar deze treffer kwam te laat en even later was bij het laatste fluitsignaal de zege van G.B. een feit.

- Aangename wedstrijd waarbij beide ploegen om beurt de wedstrijd in handen leken te hebben. G.B. dat 5 keer scoorde trok uiteindelijk verdiend aan het langste eind.

- Robin die zijn doelpuntensaldo weer met 2 treffers aandikte werd tot man van de match verkozen.

- Het mindere nieuws is dat zowel Robin als Michael geblesseerd uit vielen. De ziekenboeg wordt zo stilletjes aan wel erg lang. Hopelijk valt de schade mee en kunnen ze snel weer aantreden.

- Volgende week hebben we een weekje rust om dan de week er op naar de FC De Klok Viversel te trekken. Iedereen dan weer op post!

Beste voetbalvrienden

Morgen maken we de verplaatsing naar FIBL Heppen. De laatste 2 confrontaties wonnen we vlotjes met overtuigende cijfers, maar dit wilt zeker niks zeggen over de huidige vorm van deze jonge ploeg. Iedereen dus scherp aan de aftrap! We beschikken over een kern van 12 absolute beesten van gerenbijers. Tussen de palen hebben we “Armyboy” Doumkos, de betonnen muur vanachter onder leiding van “Houthakker” Stef met langst hem “Keizer” Kris en op de backs onze vertrouwde vaste waardes “gogogadget” Nick en “T4” Marnick. Het hart van de ploeg, onze eigen “KDB” Paletti, “King” Cuppie en “Red thunder” Geus. Met links “Sloddervos” Doriano en rechts “Mr Cervela” Rogiers. Aan het kanon “all star” Robin en “Big fella” Mertens.

C’mon Geren-bij!

We komen samen om 14u in de Kring

Adres De Warande in Ham.

5 min. 0-1 Brecht
15 min. 1-1
25 min. 1-2 Steven Mertens
28 min. 1-3 Geus
42 min. 1-4 Robin
55 min. 2-4
58 min. 2-5 Robin
68 min. 3-5

30 min. Rogiers door Doriano
35 min. Steven Mertens door nick