PASSION, DEDICATION, FRIENDSHIP!
... and beer ...

FC Moderne - G.B.

Wedstrijdverslag

G.B. schittert en pakt ruime zege.

 

Na een studieronde van vijf minuten was het G.B. dat voor het eerste gevaar zorgde. Dit via Brecht die knap uithaalde, maar de thuisgoalie had een dito redding in huis. Even later werd diezelfde Brecht alleen voor doel gezet, hij omspeelde met een mooie beweging de doelman maar legde dan de bal een beetje ongelukkig in het zijnet. Geen nood echter want in minuut tien zette Joris vanuit het niets vier man in de wind om da koelbloedig de 0-1 in het mandje te leggen. En een zeer sterk G.B. drukte door. Een tweede treffer kon niet uit blijven. En die kwam er op het kwartier ook. Eerst kende baldelli nog pech toen hij zijn schot tegen de paal zag sterven maar enkele tellen later leverde Marnick de perfecte assist af voor Brecht. Deze miste niet en de 0-2 stond op het bord. Een machteloos Moderne probeerde iets terug te doen. Verder dan een schotje dat onze gelegenheidsdoelman Steven Mertens makkelijk klemde kwamen ze echter niet. Voor de rest was het al de G.B. dat de klok sloeg. De voorsprong werd dan ook nog verder uitgediept. Cuppi knalde immers op aangeven van Thomas zijn tweede van de namiddag tegen de netten en zorgde zo voor de 0-3. Even later was Senne aan het kanon en was de 0-4 een feit. G.B. liet nu effe het tempo zakken en dacht rustig de pauze te kunnen halen. FC Moderne profiteerde echter van deze luwte en nam net voor de rust na een knappe aanval de G.B. defensie te grazen. Zo werd er met een 1-4 op het bord de koffie opgezocht.

Als de thuisploeg al enige hoop had op meer na die tegentreffer , dan werd die na de pauze snel ontnomen. Thomas legde immers meteen de 1-5 in het mandje. Een paar tellen later zag Joris zijn voorzet in doel waaien en stond het al 1-6. Ondanks deze 2 snelle treffers haalde G.B. wel het niveau niet meer van de eerste helft. Fc Moderne kwam nu ook een aantal keer gevaarlijk opzetten. MK echter die intussen zijn broer onder de lat vervangen had stond weer sterk te keepen en hield met enkele gevatte tussenkomsten zijn netten schoon. De gevaarlijkste acties kwamen echter nog steeds van de G.B. Paletti knalde nog eens op de lat en ook Steven Mertens kwam nog dicht bij een treffer. Uiteindelijk was het Brecht die verantwoordelijk was voor de 7 op het bord. Dit via een vrije trap waar de thuisdoelman zich op verkeek en de bal tot ieders verbazing in de kruising waaide. Nog was het leed voor de thuisploeg niet voorbij. Ook Senne lapte er nog eentje binnen en maakte zo het verschil nog groter. De laatste 10 minuten kreeg G.B. nog kansen genoeg om de dubbele cijfers op het bord te zetten. De scherpte was echter weg en zo bleef de 1-8 tot laatste fluitsignaal stand houden.

 

Doelpunten:

0-1 Joris

0-2 Brecht

0-3 Brecht

0-4 Senne

1-5 Thomas

1-6 Joris

1-7 Brecht

1-8 Senne

 

 

Vervangingen:

35 min Marnick door reet

35 min Bossie door MK

 

 

- Straffe wedstrijd van de G.B. Een toch altijd sterk FC moderne werd ogenschijnlijk makkelijk opzij gezet en de score was niet eens overdreven.

- Brecht scoorde maar liefst drie keer en werd na zijn sterke wedstrijd tot man van de match verkozen. Ook Joris pakte met een tweede plaats weer veel punten en duikt daarbij de top 6 binnen. Het verschil tussen de top zes is wel erg klein, het wordt dan ook nog erg spannend in de race speler van het seizoen. Ook de strijd om de titel van topscoorder is nog lang niet beslecht.

Nabeschouwing

Er is nog geen nabeschouwing beschikbaar

Voorbeschouwing

Voetbalvrienden,

Morgen maken we de verplaatsing naar Tessenderlo om daar FC Moderne te bekampen.  De laatste 2 matchen wisten we winnend af te sluiten met 2-7 in 2015 & 6-1 een jaar geleden. Na wat opzoek werk zien we dat Fc Moderne de laatste maanden weer over een zeer goed elftal beschikt en overwinning na overwinning opstapeld, we zullen morgen weer op een zeer hoog niveau moeten spelen willen we daar wat gaan rapen...

Vorige week nog een weelde aan spelers is het deze week heel wat minder... We zijn nog steeds zoekende naar een doelman, we hopen stiekem dat Mk nog kan komen... We missen morgen weer enkele sterkhouders: Cams, Lange, Seeger, Stef, Bram en Flavio. We kunnen morgen ondanks heel wat afwezigen rekenen op 11 veldspelers, Mr slot op de deur Baldelli en Beton Boy Reet centraal.  Op de baks onze 2 machines Marnick en Nick.  Centraal staat onze eigen KDB aka Paletti aka Joris daarlangst iemand die heel de week foto's doorstuurd naar T1 van zijn gelopen kilometers om zo toch maar weer terug in de ploeg hoopt te komen, ik heb het over Brecht.  Op de flanken onze "EL DIABLO" en leider in de tussenstand man van het seizoen Senne aan de overzijde kopbalspecialist en loopwonder Brendan. In de vuurlinie,  laatste man of spits het maakt niet uit, de Felaini van de GB de oersterke Mertens.  Daarlangst onze balgoochelaar / snelheidsduivel / publiekslieveling maar vooral onze topscorer Bossie!!!  En ja ik doe ook mee...  Thomas maakt morgen zijn rentree aan T1 waar hij het best speelt...

Ik verwacht morgen een zeer gemotiveerd GB aan de aftrap dat vecht voor de overwinning!!

C'mon GB

We komen samen om 14u in de kring.
Adres veld Fc Moderne: Diesterstraat Tessenderlo. Richting Tessenderlo vlak achter LIDL klein straatje naar rechts. 100 meter verder links achterin ligt het veld.

Doelpunten

(nog) niet beschikbaar

Vervangingen

(nog) niet beschikbaar

Afbeeldingen