PASSION, DEDICATION, FRIENDSHIP!
... and beer ...

FC De Klok - GB

Wedstrijdverslag

Ruime zege tegen de Klok.

 

Na een 5 minuten studieronde nam G.B. de wedstrijd stevig in handen. Dit resulteerde meteen een doelpunt. Brendan reageerde heel attent op een afgeweken voorzet en legde knap de 0-1 in het mandje. G.B. drukte door en even later nam Doumkos de bal in 1 tijd op de slof. Het kleinood zoefde maar net over de kooi. Ook Cams probeerde het met een loeier richting rechter beneden hoek. De thuisdoelman reageerde echter knap en hield met een ultieme duik zijn netten schoon. De G.B. druk bleef echter aanhouden en een tweede doelpunt hing in de lucht. Dit kwam er op het kwartier dan ook. Doumkos nam perfect een assist van Brecht aan en legde de 0-2 simpel binnen. Amper een minuut later leek diezelfde Doumkos een voorzet van Marnick te verzilveren. Dit keer stond de thuisgoalie echter op de goed plaats en was de derde treffer nog geen feit. Dit was echter uitstel. In minuut twintig immers stuurde Cams Doumkos nogmaals diep. Deze legde perfect breed op Andrea die met een knap stiftertje de 0-3 op het bord zette. De thuisploeg probeerde wel iets terug te doen maar de G.B. defensie gaf niets weg. Het was integendeel G.B. dat nog een aantal mogelijkheden kreeg om de score verder uit te diepen. Vooral Brendan kreeg nog een niet te missen kans op de 0-4. Maar hij poeierde tot zijn eigen verbazing de bal vanop twee meter over het lege doel. Ook Steven Mertens miste nog een mooie mogelijkheid na een knappe assist van Andrea. Na een tekorte terugspeelbal van de G.B. -defensie kon de thuisploeg net voor de pauze toch een keer gevaarlijk zijn. De alom aanwezige Cams zette de situatie echter nog recht en zo werd met een 0-3 op het bord de koffie opgezocht.

Na de rust een heel ander spelbeeld. G.B. begon nog goed en Bossie verscheen meteen alleen voor de thuisgoalie. Hij plaatste echter de bal een meter langs de verkeerde kant van de paal. Daarna nam de thuisploeg echter het initiatief in handen. G.B. zonder de onder rust gewisselde Cams kreeg de ruimtes niet meer belopen en kwam plots onder druk te staan. Gelukkig morste Fc De Klok met de kansen. Maar op het kwartier scoorden ze dan toch de oververdiende 1-3. G.B. kon hier op een schotje van Doumkos na nog weinig tegenoverstellen. De Klok geloofde dat het nog kon en bleef G.B. onder druk zetten. Met soms de nodige dosis meeval hield de G.B. defensie echter stand. En zoals meestal valt het doelpunt dan aan de andere kant. Tien minuten voor tijd immers zette Bossie met een zeer knappe assist Brendan alleen voor doel die even knap de 1-4 binnen knalde. Dit was de genadeslag voor de moegestreden thuisploeg die de kopjes nu lieten hangen. G.B. profiteerde hiervan door in het slot nog twee keer via Doumkos te scoren. Hierdoor stond de toch wel overdreven 1-6 eindstand op het bord.

 

 

Doelpunten:

0-1 Brendan

0-2 Doumkos

0-3 Andrea

1-4 Brendan

1-5 Doumkos

1-6 Doumkos

 

 

Vervangingen:

35 min. Anrdea door Thoelen

35 min. Cams door Gertjan Luts

 

 

- Op basis van een sterke eerste helft verdiende zege voor G.B. Het was de tweede helft bij momenten wel pijnlijk duidelijk dat we zonder Cams (die met een sprekend gemak steeds al de gaten dicht loopt) kwetsbaar zijn. We mistten zaterdag ook nog wel een aantal andere belangrijke sterkhouders vooral centraal met lange en Paletti, maar toch duidelijk beide voetjes op de grond houden willen we ongeslagen blijven.

- Brendan die sterk speelde en ook nog eens tweemaal de weg naar het doel vond werd verdiend tot man van de match verkozen.

- Tenslotte nog eens een dikke merci aan onze gastspelers (Gertjan,Thomas en Andrea) om ons uit de nood te helpen.

Nabeschouwing

Er is nog geen nabeschouwing beschikbaar

Voorbeschouwing

Geren Bij'ers en aanhang,

Na een paar bewogen weken waarvan een aantal uiteraard nog niet gere-'cupper'-eerd zijn, gaan we dit weekend hopelijk verder op ons elan.  Nick was immers jarig, een galamatch en een aantal clashes met bijhorende traktaties. Deze week betreden we het veld van FC de klok voor het eerste maal dit seizoen. De laatste match dateert sinds Februari '17, toen wonnen we thuis nipt met 2-1. 

Afwezig: Baldelli, Seeger, MK, Stroobants, Schuyten, Reet, Cams, Argenta, Paleltti. 

We missen er inderdaad een aantal, doch aan manschap geen gebrek in onze kwalitatieve vijver. Wie dan wel? U kan het dit weekend zelf waarnemen om 15 uur in Viversel. 

Be there or be square! (because you can't be around) 

Doelpunten

(nog) niet beschikbaar

Vervangingen

(nog) niet beschikbaar

Afbeeldingen